• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Final 2. Maç | Fenerbahçe Ülker 95 - 74 Galatasaray CC

Karşı yaka %53 iki sayılık, %70 üç sayılık yüzdesiyle oynuyor...

Shipp ne diyim ben sana artık.

Hüsnü sen ne sinsisin...

Çirkin Oğuz...... :(

71 sayı daha 3.p bitmedi savunma çok kötü..

Büyüksün be Haluk,Shipp'i de faul atışları dışında adını bile duymadık iki maçtır.Dribling özelliği olan bir oyuncunun bu derece sönük oynaması da çok düşündürücü.

Neden itirazlara müeyyide yok....

3 çeyrekte 73 sayı çok.

63-73 yeniğiz.... 3. periyot bitti....
Şans, tesadüf, biraz da, bizimkilerden daha verimli oyuncu kalitesi fark ettirdi....

Şu takıma 3.çeyreklerde neler oluyor cidden çok merak ediyorum. İç saha dış saha her yerde 3.çeyreklerde düşüyoruz oyundan.

Shumpert'in dış atışlarda %40-50 ile oynaması bizi önde götürürdü inanın.....

Hakemler felaket 3. çeyrekte. Sonlarda Andric'e çalınan faul tamamen uydurma.

Biz de serbest atışları sokamıyoruz bi' türlü. Hadi be aslanlar, hadi be 10 dakika.

Yemişim hakemleri.
Shumpert boboş pozisyonlarda 6-7 tane üçlük kaçırırsa bu işin bahanesi olmaz.

Dış atış, serbest atış, boş atış sorunumuz var bu gerçek....
Ancak fülkerin şansını asla yadsıyamayız....Hakemlerin de beklediğimden daha az taraflı olduğunu söyleyebilirim. Ben bizi tam doğrarlar diye düşünüyordum.... Hakemden ziyade bizden kaynaklı yani...

Maç bitti demek ne kadar doğrudur bilmem.Adamlarda her türlü skorer var.Bundan sonra çook zor ..

Andric le shipp le buraya kadar gelmemiz mucizeydi zaten...

Ne kadar doğrudur falan değil maç bitti arkadaşlar. Geçmiş olsun; biraz sakinleşelim ondan sonra önümüzdeki maçları ve bu maçı değerlendirmeye başlarız.

20 sayı oldu fark.Çevirmemiz imkansız artık.Adamlar hava yakaladıklarında durdurulamaz hale geliyorlar.

Banvit'e karşı oynadığımız maçlardaki yüzdenin yarısını yapsak, daha farklı olur şu maçlar.

Geri