• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

6. Maç Biletleri!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Burak Şahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar daha maçın biletleri satışa çıkmadan adamın açtığı bir başlık gördüm.
Yazılış tarihi 14 Haziran, güncelleme bu sabah 8:47'de... Şimdi bu arkadaş bilet alacağını nereden biliyor? Biletix mi yanlışı yapan? Yoksa kulüp bazı kişilere davetiye bilet veriyor onlar mı karaborsaya düşüyor? Bu da araştırılsın. Ben sabah 3 tel alarmı kuruyorum, annemi tembihliyorum kalkıp bilet alıyorum, bu adam geceden nasıl biliyor bilet bulacağını? Yazık günah ayıp!

Utku istersen linki kaldır da hırsızların reklamı olmasın sitede. Üye olmayanlarda okuyo burayı. Burdan müşteri bulmasın hırsızlar...

biletix te çalışan tanıdığıdır(yada kendisi)..almak istediği bilet rakamı neyse kredi kartı numaralarını verir önceden..bu biletix çalışanı da bizler sırada beklerken ilk önce bu biletleri keser..kenara koyar..sonra genel satışın başladığını sıradakilere duyurur..başka bir ihtimal olabileceğini sanmıyorum..

Şamil abi mesaj kutunu boşaltabilir misin?
Özelden mesaj atacağım ama dolmuş mesaj kutun?

Tamam Bülent Bu arada bilet sözü verdiğim arkadaşlar saat 6 yı geçirmesin lütfen.

Saat 6'da neyi geçmeyecek Şamil abi?Son iletinden bir şey anlamadım...

Erdal saat 18:00 a kadar salonun önüne gelip benden bileti alın manasında umarım anlamışsındır :) .

Bugün karaborsacılar yine iş başındaydı. Sıradaki insanları tehdit ederek para verip bilet aldırıyorlardı.

Şamil Abi, elimdeki fazla biletleri Anıl Mehmet ve Yılmaz Yıldırım'a verdim haberin olsun.
Mesaj kutun dolu olduğu için özel mesaj atamıyorum.

Şamil, listeyi güncelleyip buraya aktarsan kaç eksik var, kimler buldu, kimler bulamadı onları görme şansımız olur.

Şamil, listeyi güncelleyip buraya aktarsan kaç eksik var, kimler buldu, kimler bulamadı onları görme şansımız olur.

Evet abi, listeyi güncelleyelim kimler buldu kimler bekliyor yazalım karşılarına. Hatta kim kiminle irtibata geçecek onu yazarsak iletişim bozukluğunu ortadan kaldırmış oluruz.

ben hala bulamadım. 2 bilet yazmıştım ama çok lüks heralde 2 bilet bulmak. 1' e razıyım o yüzden :)

bende bulamıyorum bilet fazla bileti olan varsa irtibata geçsin lütfen

Arkadaşlar ben Ankara'dan geliyorum. 1 adet fazladan biletim var. Eğer forumdan bir arkadaşın ihtiyacı varsa seve seve verebilirim.

10046.jpg

karaborsaya düşmeden biletixten biletlerimi temin ettim ben maçta görüşürüz ahali...

Arkadaşlar, dün fazla bilet alınması konusunda sık sık ricada bulunduk. Bazı arkadaşlar fazla bilet alsa da gün içinde bunu yazma fırsatı bulamamış olabilir.

Karaborsa için acele etmemenizi tavsiye ederim.

İnternetden satın aldım maç günü istediğim bilet gişesinden temin edebilirim dimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri