• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Türkiye Kupası 1. Maç | Galatasaray 89 - 67 Antalya BŞB

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
Maç: Galatasaray – Antalya BŞB
Salon: Yaşar Doğu Spor Salonu, Samsun
Tarih: 06.10.2011 Saat: 18:00
Yayın: Sports TV (Canlı)
Canlı Skor Takibi: http://live.tbf.org.tr/TBF/netcasting/

Antalya BŞB Kadrosu

Aa6_vsSCMAAu_Eb.jpg

kupa maçları lig için çok ciddi hazırlık dönemi de olacak bizim için.
bu sene bütün kupaları alalım.

Sports tv digiturke de geçmiş maçlarda şifre olur mu digiturkte umutlanmayalım boştan yere .

Basketbol maçlarını şifrelenceğeni sanmıyorum spormaxda şifresiz yayınlanıyordu

EL'den önceki bu maçlarda iyi hazırlanmalıyız.

Globalizmin yayıldığı dünyada hazırlık maçlarını bile "Şifreli kanal"da izliyorduk. Bunun her ne kadar geçerli bir açıklaması olsa da seyirci/izleyici için bence kabul edilemez bir durum.

Doğal olarak bu maçı izleyemeyeceğim. Fakat sezon açısından önemli bir turnuva. İşi savsaklamayıp oyun karekterimizi çeşitlendirirsek ufukta "Final" yolu gözükebilir bize. "Artık yapamazlar!" lügatını eksilttik hanemizden. "Artık Sıra Bizde!" mehteranları çalıyor! 'Olduramazlar' değil, 'oldururuz' beylikleri çıkıyor Mahmuti'nin aslanlarından.

Yüksel Ta Arşa Kadar Şanlı Galatasaray!

Büyük İhtimalle maçlar şifresiz olacak,SPORTS TV de.

3-4 oyuncuyu kenara atarsak oldukça genç bir kadroyla sezona başlıyor Antalya.. Kolay bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum, bakalım bu maçta tribünde kimler olacak..

Sanırım Gordon dinlendirilir. Haluk, Göksenin ve Evren de 12 de yer alırlar gibi geliyor bana.
O zaman kim tribüne çıkacak ?

Sonuçta d smartın kanalı olunca digiturke şifre koyacaklarını düşünüyorum inat olarak .

Maça gidecek olan var mı? Ben gitmeyi düşünüyorum eğer gidecek olan varsa beraber takılabiliriz. Bu arada 3 günde 3 maç oynayacağız değil mi?

Artık maçı bekliyoruz :D sports tv geçen sene uydudan yayında maçlara şifre koymamıştı bence digiturkte de şifre
koymazlar diye düşünüyorum ama olurdu böyle bir girişim olursa digiturk bu kanalı hangi düşünceyle eklemiştir artık bilemiyorum basket maçları dışında ilgi çeken fazla birşeyleri olduklarını düşünmüyorum.

Digitürk'te bulamadım. Kaçıncı kanalda yayın yapıyor ?

82 normal kanal

Samsuna gelecek olan var mı arkadaslar veya samsunlu olupta maca gıdecekler gelmeyı dusunuorum da

NBA tv gitti onun yerine koydular.

Melih'in transfer durumu hakkında bir bilgisi olan var mı? ABB'nin sitesi de net bir açıklama yapmamış, Salsa'da ise "öğrenebildiğim kadarı ile kiralık" demişler. Umarım kiralıktır...ve umarım savunma şevki artmıştır.

Melih bence bu takımda yer bulamaz gibime geliyor ama kiralık olarak gitti .

Geri