• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Erdal Avcı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Ariza bende değil zatende yani dalemberti beleşe verse almam zaten :)

Yok Erdal bu sene bencede iyi performans sergiler sadece NBAde nefret ettiğim 3 4 oyuncudan biridir ondan Kobe o ve Turiaf

Veysel bende Bynum'dan nefret ediyorum ama iş başka aşk başka.Sonuçta mantığınla hareket etmek zorundasın bu oyunda.

Çok işim düşmezse almam ya geçen sene bi denemiştim galiba onda da oynamamıştı :)

Dalembert'e karşılık Arıza'yı Süleyman Hurma bile istemez. Blok kasacaksanız Milicic boşta duruyor. Bana da asist lazım ama bu takas tekliflerini görünce hiç bulaşmayayım diyorum. :)

Ömer ile Milicic arasında gidip geldim ama Milicic daha mantıklı.

Melo iyi başladı. İkinci yarı oyun sıkışırsa daha çok sorumluluk alacaktır ayrıca. Şimdiden geçen seneki ortalamarının üstünde bir maç olacak gibi.

Rondo 31 sayı 13 asist 5 ribaunt 5 top çalma 5 top kaybı :) Chandler şimdilik hayal kırıklığı :/

Odom hayal kırıklığı yarattı.

Chris Bosh fiyasko bir maçla sezonu açtı.[7-2'yle 4 sayı 7 rebound 2 asist 1 blok 1 top çalma]

Bynum zaten 2 Ocak'a kadar yok Bosh'da böyle yaparsa Tanju'yu mümkün değil yenemem.

Yalnız Amare 3lükte atmaya başlamış çok değerli olur böyle atarsa

Guzel basladik. :P

Ribaunt alamıyorum.. Chandler 3 ribauntla kapattı diğer centerim Perkins şu an 3. periyodu oynanan maçta 2 ribauntta..

J-Rich şut yüzdesinde,Pao Gasol serbest atış yüzdesinde hayal kırıklığına uğrattı beni.Şut yüzdesindeki iddiamı geri alıyorum :)

Asist ve ribaund konusunda sıkıntılı başladık. Rakibin oyuncusu LBJ, iki adamlık istatistik yaptı. :D

Butler'ı alırken risk alıyorum demiştim ama beklediğim gibi başladı açıkçası. Gözler Paul ve Griffin'in üzerindeyken diğer işleri başarıyla yaptı.

Nilay abla Ginobili- Ray Allen takasına ne dersin? Yanına parçalarda ekleyebilirsin..

Geri