• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray - Fenerbahçe (Canlı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahar'ın atışı sonrası susuyorum. Rezalet bir hücumdu.

Yazık gerçekten yazık topaya değmiyor top böyle oyunmu oynanır..

Bu son 20 saniye nedir böyle ya şaka gibi.

Ne oyun stratejisi var ne bir organizasyon. Yediğimiz sayılar zaten ortada. Fenerbahçenin yanına bile yaklaşamayız.

Bu ne ya acayip bos turnike yiyoruz az kaldı maçı kapatacam 3 saniye kala taylor boş turnike attı ya

Ya arkadaş yok vallahi billahi ayıp ya fastbreakte böyle oyun mu olur Bahar airball atıyor. 4e0 fastbreak yiyoruz ardından. Böyle bir takımdan kupa beklemek bizim suçumuz. Zaten kazanırsak rakip bıraksın gitsin bu işi.

Bir periyotta 26 sayı yemek ne demek abi..Bırakın ya

Takım kafada bitirmiş gibi oynuyor. Toparlanmazlarsa sağlam fark olur. Baharın atışına zaten anlam veremedim. Hızlı hücum berbat etme uzmanıyız.

Hala ceyhun hjocacılar var mı onu merak ediyorum. Son 10 yılda başımıza gelen en kötü olaylardan birisidir de kendisi

Bu takım kazansa bile övgüyü hak etmiyor. Kapadım maçı. Ceyhun hoca gidene kadar toplattıralım kupaları. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Bahar'ın atışlarını eleştirdiğimden 1 ay ceza almıştım.Söylenecek söz yok herşey ortada.Dahada bir şey demem o atıştan sonra.
Ayrıca Ceyhun Yıldızoğlu bu takımın başında olduğu sürece bayan basket maçlarına gitmeme kararı aldım.Biliyorum çok kişi var benim gibi.Koca 10 dakikada 1 tane set hücumu görmedik.Başı boşluk takımın bir numaralı set oyunu olmuş.
Maçıda izlemem bu saaten sonra.Ceyhun hoca teşekkürler basketboldan soğuttun bizi.

22-28 ile geri döndük. Başrolde Big Syl var.

Bahar ve Işıl "basketbolcu değil" derken ne kadar haklıymışım..

Ceyhun hoca gitmeli... Tam ivme yakalamışız, hücum bizde mola alıyor. Bu bile tek başına geçerli sebep...

Prince olmasa varya maç su anda acaba kaç sayı olurdu

Başrolde Prints var Fowles anca figüran olur bu oyun düzeninde(?) böyle oyuncuyu bile kullanamıyoruz.

Bu maçı kazansak dahi hiç bir geri dönüş söz konusu olamaz bu umutsuzluk varken ....

prince hiç çıkmamalı

tam öne geçeceğiz bahar faul yapıyor olacak iş değil

taurasi niye bu kadar kötü son 2 fener maçında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri