• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray - Fenerbahçe (Canlı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba maç kopacak mı derken 30-12'lik harika bir ikinci çeyrekle 6 sayı öne fırlamışsın.Üçüncü çeyreğe 17-0'lık seri yiyerek başlıyorsun.Takıma isim isim bakınca 17-0'ı,9 dakikanın sonunda 3 sayıda kalmayı anlamlandıramıyorum.

İyi oynayanlara karışmayınca fark hemen eriyor. Ama izleyin rahat edemez alır kenara...

Koç farkı 6 0 lık seri yakaladık, mola geldi fenerbahçe.Biz olsak en az 10 sayı beklerdik.

Farkı erittik hocam fowles ve prints'i kenara al. Öne falan geçeriz maazallah

59-57 geri dönüş başladı anlaşmalı maç 1ve 3 te fener 2ve 4 te sarayın sultanları alırız bu rüzgarla maçı fenerin düzeni bozuldu devam kızlar...

Kubilay koç en büyük etken, iyi oynayanı kenara alıp kötüde ısrar eden adam öncelikli suçludur...

Tamam öncelik koçtadır.Bunu kendisi de biliyor ancak bu takım yıllardır yerli katkısı alamıyor.Sadece yabancılarla bir yere varamayız.Bunu anlamamız lazım.Bahar'ın attığı air-ball ların sorumlusu da koç değil kesinlikle.

İyi oynayanlar kenara gelmesin diyoruz da Dee gitsin o zaman. O sahadayken kötüyüz.

Abi bu koç farkı filan değil :) 6sayı üst üste yersen 2-3 hücum iyi oynamazsan mola alırsın :)) doğrusu bu sağolsun ceyhun hoca bize bunu koç farkı gibi gösteriyor :D

Fark 2ye indi bizim koç mu aldı diye şüphelenmedim değil.Üst üste 3 basket yiyince de mola alınıyor demek ki.

tbf den takip ediyorum eger yanlışım varsa düzeltin altta basketleri yazıyor ve bizim her basketimiz x oyuncunun atışı başarısız y oyuncu hücum ribaundu ve sayı:)

Taurasi bugün gerçekten kötü.

Dee hiç konsantre değil maça, açık açık belli.

Teknik faul.Nevriye.Fark 1.Mola

Topu sadece pota altına indirelim yeter.Hadi artık.

sonunda çaldılar tekniği baltayı vurmanın zamanı geldi...

Bunu kullanalım artık.

spiker bizi basketlerde üzüntüden ağlayacak resmen. onlar atınca avaz avaz bağırıyor

dee ve princeden birinin kenarda kalması kötü,yerli uzun olmadığı için böyle oynamak zorundayız

Dee için maça girme fırsatı hadi .

Şaşırdım teknik faul çalmalarına. Hiç beklemiyordum. Umarım son bölümde telafi düdüğü çalmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri