Ceyhun Yıldızoğlu

Ceyhun YILDIZOĞLU'na hemen yaptıkları için teşekkür edip bundan sonraki hayatında başarılar dilemeliyiz. Ha var ha yok. Bundan daha kötüsü olmaz. İSTİFA
 
Ceyhun hocayı savunan "sakinlerimiz", şu an ne yapıyorlar çok merak ediyorum. Herhalde kafa kafaya verip taraftara nasıl suç atacaklarını düşünüyorlardır. Bu takımın her maçına gitseniz ne olur, Ceyhun hocayı savunarak en büyük zararı sizler verdiniz. EL şampiyonu olacak dediğiniz takım utanmasa grupta sonuncu olacak. FB böyle bir senede kendi salonunda şampiyon olursa eğer, o "sakinlere" zorla gidip orada o manzarayı izlettireceksin. Gerçi üzülürler mi orası ayrı konu. Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Kupası'nı aldık, bunlarla yetinmeyi öğreneceğiz herhalde yavaş yavaş..
 
Kariyerin iyi olabilir. Botaşta iyi işler yaptın aynı şekilde yazın milli takımdaykende. Fakat bu takımın koçu degilsin. Cem akadağ duy sesimizi. Fener 4 senedir yabancı hoca getiriyor boşuna mı ? Bizde öyle yapalım. Bildiğiniz var mı bayan basketbolunda böyle isim ????

Son olarak şerefine düşkün biriysen yapman gereken belli. Hem sana hem bize yazık.
 
Yerli oyuncularımızı sıradan oyuncudan bile daha kotu hale getiren, tum oyuncuların özgüvenini, oyun anlayışını bitiren bir tane hücum seti olmayan, 3 maksimum 4 yabancının gunünde olmasına ( pardon gunünde degil insan ustu ) bakan, herseyi taraftara ona buna bağlayan bir hoca var...
Ve simdi vakti degil sabredin....

Su son kupayı kaybedelim sonrada deriz yeni sezon icin hoca getirsek ligi tanıması vs gerek yok....

O nedenle Ceyhun bey > galatasaray mantığı devam ettikçe ben bu takımı desteklemem destekleyene ve bugünden sonra savunana da polyanna plaketi yaptırır veririm
 
Şahsen bu saatten sonra ben Oktay Mahmudi'ciyim arkadaşlar..Zaten öyleydim dedim belki son topa kadar takım savaşır yenilir kazanır ama nerde...!oynar mücadele eder..Boş! Hocasından oyuncusuna ne oldukları ortada.. Ben Oktay Mahmudi ve aslanlarının peşindeyim..Bu takımı ise geçen seneki hagi'li futbol takımı ile aynı kefeye koyuyurum..Tıpkı arena tribünlerinde söylediğimiz şarkılardaki gibi: Kimisi gece alemlerinde,kimisi sinema peşinde,düşmüşler paranın peşine...Sizin gibi ruhsuz görmedik!...
 
Ceyhun Yıldızoğlu :) 'Yeteneklerin dahilinde' yaptıkların fb'nin çok işine yaradı harbi biz Zafer K.'yı neden yollamıştık ki Ceyhun Yıldızoğlu, nam-ı diyer İpekçi'nin seyir zevki en güzel koltuğunun sahibi, senin yaptığını oda gayet yapıyordu zaten ;)

Saygı duymuyorum artık sana, armanın arkasına saklanma çabanla gözümde zerre değerin yok aynı sahadaki bir kaç oyuncuya olmadığı gibi. Bu site nezlinde dokunulmaza yakın bir statünüz olduğu için uzatmıyorum... İstifada bir hizmet olduğu için onuda yapmayacağınıza inanıyorum bari bu sefer yanıltın.
 
İnanın Zafer Kalaycıoğlu Ceyhundan kötü coach değil..Bazı taraftar profili var ne yazıkki en yakın arkadaşlarda da var..Yok fenerde çalışırken şöyle oldu böyle oldu vs..Türkiyenin en iyi türk futbolda hocası nasıl Fatih Terim'se..Bayan baskette ise Zafer hocadır. Türk bazında..gerisi teferruattır..
 
3. çeyrekte Birsel 3 tane üst üste atmasına rağmen devam ettirdiğin alan savunmanıda, çaresizce Diana bişey yapsada kazansam diye izleyen gözlerini de, 2 tane düzgün hücum seti çizemediğin tahtanıda al git...
ne olur git...
günahımıza girmeden, katilimiz olmadan git...
yarın değil bu gece...
o gece bu gece...
 
Ros Caceres'in coachu veya Ratberger olabilir.. Şu an takım Ufuk Sarıcalı Anadolu Efes gibi..Hiç farkı yok ..Birebir....Ufuk Sarıca=Ceyhun=Hagi aynı çaylak hocalar.
 
O kadar kızgınım ki kime kızacağımı şaşırdım... Öncelikle yönetime helal olsun. Bu kadar bileti fenerlilere verdiği için. Galatasaraylılık duruşu sergiliyorlar sözde. Kimse taraftardan daha çok bu duruşu sergileyemez.Aynı durum onlarda olsa 1 tane fazladan bilet vermezlerdi bize.Hocaya yorum bile yapamıyorum.Şimdi çıkıp istifa etse nevrim döner! Taraftara yazık! Nerde o erkek maçlarında oluşan atmosfer? Bütün çekirdekçiler gitmiş maçı izlemeye.Oyunculara gelince, yerlilerimiz mutsuz, gerçekten çok mutsuz, ya yine kaçırırsam gibi potaya giden bir Işıl var.Kıza da üzülüyorum onun içinde en hayırlısı sene sonunda ayrılmak.Yabancılar ise kafalarına göre takılıyor. Pota altında adam yok , Tina çıkıp yüksek posttan atışlar deniyor.Sulciute leri, matiçleri, ticha ları bu takıma kim ve ne için kazandırdı gerçekten merak ediyorum. Yani matiç ile egle nin yerine melek bilge oynasa bu kadar zoruma gitmez. Maça gelince Bugün zaten fowles olmadan bu maçı kazanacağımızı hiç düşünmedim. ilk yarı bitince çok şaşırdım galiba rahat yenecez gibi bir his oluştu. Gel gör ki penny ve angelında oyunda olmadığı bir dönemde adamlar geldi 18-4 lük bir seri yakaladı.Ya bu klüpte bunları görüpte dur diyecek hiç mi adam olmaz ? Bu nedir ya ?
 
tek suçu ceyhun hocada bulmamak lazım..

Tabii ki öyle. Ceyhun Hoca'dan önce bu kadroyu, bu imkanları ona teslim eden vasıf yoksunu yönetimdeki kişilerdir asıl suçlu olan. Ceyhun Hoca ne yaparsa yapsın ben kötü niyetli biri olduğuna inanmıyorum, yeteneksiz olduğuna da inanmıyorum. Sadece bu seviyeyi ve bu takımı kaldırabilecek ve idare edebilecek yeteneğe sahip değil.

Ceyhun Hoca'nın Rivas maçının sonrasında taraftarı suçlaması, işlerin kötü gittiğinin ve taraftarca istenmediğinin farkında olmasıydı.Çaresiz birinin psikolojisini yansıttı bence açık şekilde. Ona bu yükü inatla taşıtmaya ve taraftarı suçlayabileceği kadar onu kötü bir psikolojiye sokan, en önemlisi de takıma 2 sene kaybettiren sorumluluarın önce bu camiadan gönderilmesi gerekir.
 
Maç öncesi dikkat ettimde tv'de bi kare yakalandı.Ceyhun hocanın gözleri oynuyordu böyle hani psikolojisi bozulmuş gibiydi..İçimden dedim yani ceyhun hocanın yerinde olmak depresyon hali..
 
Ya ne kadar şansız ve talihsiz bi klübüz? Çok kaliteli hocalarımız var çok kaliteli oyuncularımız yok(futbol-erkek basketbol) çok kaliteli oyuncularımız var ama hocamız yok!(ceyhun hoca)
 
17-11 öndeyken moladan sonra önde olan bir takımın koçu olarak tam saha pres yaptırdın ya Ceyhun hoca (ki 5 saniyede sayıyı yedik) iyi koç kötü koç o konulara girmeden şunu söyleyeceğim sağlıklı düşünüp doğru karar alamıyorsun bu kadar net..

Daha önceki maçta rakip takımın hücum kullanma süresi bitimine 8 saniye varken aldığın molayı katmıyorum bile işin içine
 

Üst