• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Londra 2012 2.Maç | Türkiye 61 - 57 Çek Cumhuriyeti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09

wotws

0
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@wotws
Gruptaki ikinci maçımızda yarın 13:15'te Çek Cumhuriyeti karşısında olacağız. Gruptaki yerimiz açısından son derece önemli bir maç olacak. Kazanırsak ikinci olarak çıkabiliriz gruptan.

İddaa da çekler favori keşke oranlarda aynı iddaa da ki gibi olsaydı.Maça gelirsek ben kazanacağımızı düşünüyorum.

Tuğba'nın içine delfino kaçmış :)

Tuğba inanılmaz bir maç çıkarıyor. Yalnız milli takımdaki bu atmosferi de ayrı tutmak lazım. Mesela bizde dikiş tutturamayan Ceyhun Yıldızoğlu inanılmaz savunma yaptırıyor takıma. Bu takımın havası çok farklı gerçekten çok.

Ceyhun Yıldızoğlu'nun kariyeri açısından dönüm noktası bu turnuva. Hata şansı yok bence Ayrıca abartıyor olabilirim ama Birsel Vardarlı'nın oynadığı milli takıma karşısında Abd varsa bile bir "acaba" derim. Bence dünya üzerindeki en önemli guardlardan biri.

trt3 resmi sitesi açılmıyor bende başka bir yoldan izleyen var ise paylaşabilirmi

Ceyhun Yıldızoğlu 8-10 fark yemeden mola almıyor.. Momentum dönmüş müdahale etmiyor..
Holingsvorth ve Birsel oyuna girebilse rahat yeneceğiz..

sportmenlik dışı faul mü hakem en iyi misin kuralları mı bilmiyorsun. Orada sportmenlık dısı faul mu olur höynk..

hakemler ciddi şekilde etki etmeye başladılar maça. Sevilmiyoruz arkadaş yıllardır her maç ince ince doğruyorlar bizi.

İçlerine Westbrook kaçmış sanki. Topu alan potaya, boştaki arkadaşını gören yok..

quanitra bugün oynamasın nitekim saçmalıyor. Çok isteksiz ve etkisiz.

Klasik tabirle bu seneki en iyi transferlerimizden biri Bahar olabilir..

Şaziye uçurdu :D:

şaziye nepıyorsun kızım sen el üstü hareketli üçlük kendinde misin?

Işıl'a basketbolcu değil diyenler Birsel'e ne derler acaba.. Bugün resmen zarar..

Yakalandık gene off

Nevriye son 1,5 dk de bir basket bir top çalma ve bir hücum ribo ile noktayı koydu bence.

61-57 kazandık tebrikler periler.

Tebrikler daha erken koparabilirdik maçı quanitra biraz oyuna girevilseydi keşke..

Geri