• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pat gitti, Famous gitti, Mejri gidiyor, Christmas'ı kaptılar, Samuels gitti..

Lasme'nin ortalama piyasası 700 bin denmiş. Eyvallah. Peki Eurocup takımı 700 bin dolara Lasme'yi alabilir mi? Düşüşte olduğunu kim söyledi? Final serisinde Efes tarafının en iyisiydi Lasme.

Lasme yerine kim gelsin diyoruz. Bourousis deniyor, Shawn james deniyor hatta Hasheem Thabeet dendiğini duydum. Lasme düşüşte ama nerdeyse dizinde bağ olmayan Hasheem Thabeet yükselişte öyle mi.

Kanada-Meksika milli maçını izliyorum şu an. Benchten Heislip diye gençten biri girdi oyuna. İçeri penetreleri, dış şutu bir harika. Uzun adamı çok iyi görüp güzelde asistler yapıyor.Spikerlerde öve öve bitiremedi. Sırbistan takımlarından İgokea' da oynuyor. Tam dişimize göre bir guard.

https://www.youtube.com/watch?v=uJJm2_QqVd0

Kanada-Meksika milli maçını izliyorum şu an. Benchten Heislip diye gençten biri girdi oyuna. İçeri penetreleri, dış şutu bir harika. Uzun adamı çok iyi görüp güzelde asistler yapıyor.Spikerlerde öve öve bitiremedi. Sırbistan takımlarından İgokea' da oynuyor. Tam dişimize göre bir guard.

şutu muazzam görünüyor ama detaylı incelemek lazım ve incelemeye değer görünüyor.
Geçen sene banvitle anılmış galiba

Çok tuhaf bir adammış cidden...Screen falan almadan, çatur çutur atıyor üçlükleri...Adriyatik Ligindeki istatitikler de süper...Maçlarını bulup izlemek lazım...

ABA - Player

Geçen sene başı D-League de üçlük rekoru falan kırıyordu Heslip. 25 sayı ortalaması vardı galiba. Maç başına 10+üçlük deneyip %45 civarı isabet sağlıyordu.

Brady Heslip cok iyi skorer guard ama biz onu anca 7. Yabanci olarak dusunebiliriz. %98-99 ft %45-50 3fg civarinda dolasiyor hep.

Çok tuhaf bir adammış cidden...Screen falan almadan, çatur çutur atıyor üçlükleri...Adriyatik Ligindeki istatitikler de süper...Maçlarını bulup izlemek lazım...

ABA - Player

;) Bu adam üzerinde durup yoğunlaşarak eğer burayı takip ediyorsa Ergin hoca veya yardımcılarının dikkatini çekip oyuncuyu aldıralım,bunu başarabilirsek kaliteli 1 pg'ye razıyım,normalde 3 kulvarda mücadele edeceğimiz için birbirini dinlendirecek 2 pg istiyordum :)

Arkadaşlar ben bişeyler yapip Lazeric Jones a dikkat çektirmeyi düşünüyodum teknik heyet, genel menajer çerçevesinde 1-2 güne hamle yapıcaktım ama bunun yanında Brady Heslip i de yazıcam mutlaka, umarım dikkate alınırım

Bu arada Ergin hoca milli takimla Cesme kampinda. Pazartesi de Bormio'ya gidecekler. Transfer, gorusme, scout kismini tamamen yardimcilarina birakmis olabilir.

ABA - Player

Geçen yıl D-League'de sayı kralıyken Banvit ciddi şekilde ilgilendi getirmek istiyordu ama Nba şansımı kullanmak istiyorum diye reddetti Banvit'i. Bunun üzerine Jimmy Baron'u aldılar onlarda. Bir ay sonrada Heislip ilginç bir şekilde İgoekea'ya gitti.

Brady Heslip harika olurdu ama ilgilendiğimizi sanmıyorum

Çok ilginç bir taraftar profilimiz var gerçekten...
İşin garibi eldeki bütçe ile alınabilinicek en iyi yerli ve yabancı oyuncuları aldık, ama geleneksel olarak alınan herkese çöp muamelesi yapılmaya devam ediliyor...
Gündemdeki Lasme gibi bir oyuncu azımsanmayacak kadar kişi tarafından istenmiyor. Nedeni de boyunun 2.03 olması :)
Açıkcası bu forumda forvete Lebron James, pivota Dwight Howard, yerli olarka Ersan ve Ömer gelse, en az 10 kişinin transferleri eleştireceğini eminim...
Biri diyecek, kariyeri düşüşte, diğer serbest atış atamıyor, savunması zayıf, hücumu yok, NBA'den Avrupaya uyum sağlayamaz vs.vs. ...
Rakip takımlar ise kimi alsa övgüler yağdırılması da ayrı bir gelenek. BJK'ın sakatlıktan çıkan Lamont Hamilton, Cenk Akyol transferleri gibi...
Shilb ve Green'i KSK yada BJK alsa, hatta onları geçtim FB alsa "adamlar süper transfer" yaptı, biz kaçırdık derdi herkes...
Bizde eleştirilen Justin Carter'ı başka bir takım alınca bir anda süper transfer yapmış oluyor, biz Fransa liginin yıllardır en değerli oyuncularından birini alıyoruz, çöp adam aldık deniliyor...
Neyse sonuçta herkese saygı duymak lazım.
Bence kadro iyiye doğru gidiyor. Oyuncular iyi, kimyayı da oturtabilirsek bu sene altın yılımız dahi olabilir...
Son olarak Yönetimi beğenmeyebilirsiniz ama durmuş saat bile günde 2 defa doğru zamanı gösterir... Ben bu sene şu ana aldıkları oyuncuları ve transfer politikasını alkışlıyorum. Umarım yanılmam...

Marko CSKAdan resmen ayrilmis

Marko'yu sevsek de kadro kimyamızda ona göre yer yok maalesef.

Lasme'ye verilen para normal şartlar için bayağı fazla ama Eurocup oynayacak,geçen sezon skandallarla adından söz ettitmiş bir takıma da kaliteli bir oyuncu ancak böyle gelebiliyor.

Ergin hocanının ilk yılında da Jamont-Ndong gibi isimler 1.2-1.5 arası ücret alıyordu,o sezon da Eurocup oynuyorduk.Oyuncular ancak böyle ikna edilebiliyor maalesef

Ergin Hoca'nın takımında Marko Paşaya her zaman yer vardır. Gelirse sürpriz olmaz derim.

Marko candır'ya gelsin, şu parçalının hakkını sahada savaşarak veren ender oyunculardandır.

Schilb, Sinan ve Micov'un olduğu 2-3 rotasyonuna MArko'yu almak fazlasıyla lüks

Huertas'ın istatistiklerine baktım düşüş var.Yaşı da 32.Euroleague'deki takımların neredeyse hepsi guard rotasyonunu kurdu.Bİr Armani var talip olabilecek bir de Kuban.Bence 1 milyon doların üstünde bir teklifle getirebilriz

Marko CSKA'da fazla şans bulamadığı için uygun bir ücrete alınabilir seviyeye gelmiştir. Ama bizim kadromuzda, mevcut bütçe ile biraz lüks kaçar.

Micov konusunda henüz resmi birşey yoksa (ki bildiğim kadarıyla resmi açıklama gelmedi) Marko tercih edilebilir sanki onun yerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri