#61 Göksenin Köksal

İlk iki 3'lüğü potaya bile değmedi sonradan bir özgüven geldi sol köşeden boş 3'lüğü attı.Ardından Domercant tipi bir 3'lük daha salladı.Her zaman bu özgüvenle oynamalı savunması zaten iyiydi ama takım halinde uyum gösteremediğimizi düşünüyorum.Tabi hakemler de herşeye faul çalarak direnci düşürdü
 
Ikinci macta rakibi sinirlendirmeli.Bugun iyiydi. Hatta ikinci macta caktirmadan el topa elini sokup maca savunma anlaminda damgasini vurmali.
 
Hücumda biraz daha efektif olup şut yüzdesini yukarı çekebilirse on numara topçu olacak. Oyununun en büyük eksiği önceki cümlede geçiyor. Savunma işi Göksenin'in ilk günlerine nazaran bitmiş bile. Diğer tarafa da seviye atlatması kendisini ortalama basketbolcudan iki yönü oynayabilen üst seviye takımların vazgeçilmez parçası haline sokacak. Hiçbir zaman top seviye olamayacak fakat elinde olan vazgeçilmez oyuncu olabilmek. Bunu yapabilecek kapasitesi kesinlikle var.
 
Helal sana Cimbombomun çocuğu Göksenin Köksal!

Her maç repertuarına yeni şeyler ekliyor. Yakında no-look paslara falan da başlarsa şaşırmayacağım :)
 
Göksenin oyun tarzı ve şut stili olarak Ömer Onan'a benziyor, oda en önemli skorerleri kitlemekle görevliydi...
Dünkü performansından dolayı teşekürler Göksenin, inşallah daha iyi noktalar gelecek, geliştiriyor kendini...
 
Savunma yapmayı düşünmediğimiz maçlarda koç unutuyor onu kenarda. Maça başlarken savunma göstermek için ilk 5 başlatıyor sonra yok.
Canaria maçında önemli dakika alacağını düşünüyorum.
 
Aslında bugünkü Giresun maçında biraz daha oynayabilirdi. Ergin Ataman yine dar rotasyonu tercih etti. Umarım bu Gran Canaria maçını etkilemez.
 
Macın ilk 5 dakikasi Crocker 3-4 pozisyonda ciddi şekilde Goksenin'in üzerine oynadi ve psikolojisini bozdu . Koc zaten kenara aldiginda kenarı yumrukluyordu goksenin .. Sinirlerine hakim olmasi gerekiyor.
 
Bu seneki performansından memnun biri olarak diyorum ki lütfen şut feyki ve üstüne penetre ettiğin şu pozisyonu izletme Gökseninciğim
Hem bizi germenin,hem de kendi şut yüzdeni düşürüp top kaybı sayını arttırmanın gereği var mı? Olmuyor işte
 
Bu çocuktan bir şey olmaz hiç uğraşmamak lazım. Senede 2-3 maç oynayacak diye çekilecek adam değil. Yok savunmaymış yok enerjiymiş falan hepsi hikaye.
 
Bu akşam aslan parçası gibi oyna, bize saç baş yoldurtma, savunmana çok ihtiyaç var. Bu kupa gelecekti kariyerin için çok önemli. Işıl Alben bu kupadan sonra Işıl Alben oldu.
 
Yapacağın savunma ile onlara nasıl bir maç olacağını daha 1.dakika da göstereceğine inanıyorum.
Üçlüklerin de girerse işte o zaman bizim gözümüzde çok büyürsün...
 

Üst