#5 Vladimir Micov

Biri 32 digeri 33 yasinda Sinan'da onlarin yasinda. Haftada 2 yeri geliyor 3 mac yapiyorlar ve uzun yolculuklar. Sorun onlarda degil, onlarin uzerine takim kuranda.

Ustelik adamlari ortalama 30 dakika ve uzeri oynatiyor.
 
He anasını satayım İpekçi topçusu. Micov Zeytinburnu çocuğu hatta. Alışık olduğu havanın suyun dışına çıkınca yapamıyor sabi. Schilb desen doğma büyüme Mevlanakapılı. Bizim çocuklar bunlar yani.
 
Deplasmanda iyi oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Bu sene de istikrarını sürdürüyor o konuda. İpekçideki oyunuyla deplasmandaki oyununun bu kadar farklı olması gerçekten çok ilginç. Taraftarla çoşan bir karakteri de yok gibi. Hakikaten anlamak güç.
 
Vladimir Micov: "Takımın içindeki atmosfer iyi değil. Problemler soyunma odasından kaynaklanıyor."

Geçen sene ki başarı soyunma odasında ki huzur ve arkadaşlıktan gelmişti.
Bu sene galiba o huzur ve arkadaşlık yok.
Lasme'nin yokluğu.
Ahhhh ahhhhh...
 
Vladimir Micov: "Takımın içindeki atmosfer iyi değil. Problemler soyunma odasından kaynaklanıyor."

Geçen sene ki başarı soyunma odasında ki huzur ve arkadaşlıktan gelmişti.
Bu sene galiba o huzur ve arkadaşlık yok.
Lasme'nin yokluğu.
Ahhhh ahhhhh...
Oyuncular arasındaki iletişimsizlikten ziyade koçla takım arasındaki iletişimsizlikten bahsettiğini düşünüyorum. Lasme olsa da bu takım başarılı olamazdı Erick olsa da olamazdı. Perşembenin gelişi hesabı bunun olacağı belliydi. Sen gidip takımına yetenek kıstasıyla oyuncu transfer edip savaşan isyan eden oyuncu almazsan 1 numara transferine 2 milyon döküp sıfır fayda alırsan hücumda çoğunlukla saçmalayan Sinana direksiyonu verirsen ve en önemlisi her fırsatta oyuncuları suçlu gösterirsen başarısızlığın gelmemesi imkansız. Taraftar da bunu gördü ve sezon başı isyan etti ama o taraftarlar hep ukalalık yapmakla, "über yetenekli" oyuncuları beğenmemekle suçlandı. Sonuç olarak neymiş? Ergin Ataman yaptıysa bir bildiği olduğundan değilmiş. Bu söylediklerim sana değil hocam yanlış anlama
 
Bu akşam bir mucize olursa eminiz ki en büyük pay senin olacak Micov. Şu rezalet sezonun bile en iyisi sensin. Galatasaray'ımıza yakışan karakter ve oyun disiplinine sahip Sinan ve Göksenin ile birlikte yegane oyuncumuz.
 
Bu takımdaki süresi bence artık doldu sene sonunda teşekkür edilmeli güzel bi şekilde vedalaşılmalı.
Ne ayaklar ne eller çalışıyo artık şutlarda girmiyor. Zorr
 
Zaten savunması iyi bir oyuncu değildi, oyun zekasıyla savunmadaki açığı kapatmaya çalışıyordu. Sakatlıktan sonra hücumu da geriye gitti. Savunması hemen hemen sıfır. Fiziği kaldırmıyor sanırım.
 
Abdi İpekçi dolaylarından programımızı arayan bir grup üzgün adamdan gülen adam Vlado için bir istek parça... tüm sevenlere gelsin: beste Orhan Gencebay
........
Severek ayrılalım
Aska hasret kalalım
Eğer mutlu olursak
Yeniden barışalım
Sevmemiştim kimseyi
Seni sevdiğim kadar
Çekmemiştim kimseden
Senden çektiğim kadar
Olur mu sevgi diye
Izdıraba sarılmak
Bu yol mutluluk yolu
Tek çare imiş ayrılmak

Severek ayrılalım, eğer mutlu olursak sportif direktör olarak yeniden barışalım.
 
Son düzenleme:
Bu sene aldığı sorumluluk çok büyük. Bir maçı da senin yüzünden kaybetsek kaç yazar? Senin canın sağolsun Micov. Bu takımın en önemli oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Eksikleri her oyuncu gibi var fakat Ataman'ın sistemsiz sisteminde ne iş olsa yapan bir görev adamı. Dün ki mağlubiyete de en çok onun üzüldüğünden eminim.
 
Ben ısrarla oyunculara yüklenilmemesi gerektiği taraftarıyım. Sırasıyla Diebler-Schilb-Pleiss-Tyus-Sinan ve Micov nasiplendiler. Sırasıyla hepsini seneye istemedik aradan bir süre geçti seneye de kalsın dediklerimiz oldu.
Hasılı oyuncularda bu derece iniş çıkışlar oluyorsa sebebini başka yerlerde aramak gerek.
 
Micov'u çok seviyorum, ismi yazan forması ve hatta o formamda imzası da var. Yalnız Galatasaray'ı Micov'dan daha çok seviyorum.

Daha maçın başında rakibin turnikesini izler tüm maç böyle devam edersen gelecek sezon bu takımda yerin yok demektir. Rakibin şutlarına el dahi kaldırmayan, ribaund için elini uzatmaktan çekinen bir oyuncu sadece Abdi İpekçi performansıyla bu takımda bir sezon daha oynamamalı. Ayıp artık, bir değil üç değil beş değil. Her deplasman aynı senaryo. Basketbolun a-b-c'sinde sınıfta kalarak nasıl başarılı olacağız acaba? Emek vermeden, sinmiş ve bezmiş bir görüntüde nasıl mümkün olabilir?



SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Son düzenleme:
Micov geçen sene Eurocup sınıfında bile zar zor savunuyordu 3 numaraları bu yıl savunmasını beklemiyorum zaten. 4 numaraya çeksen takımda ribaunda girecek kısa yok ön alanda baskıcı yok o da çok yemiyor. Ben bu sene açıkçası çok şaşırmadım Micov'un bu durumuna bence ofansif tarafta elinden geleni yapıyor ama defansif kısımda İpekçi dahil bir şey yapabilmesine imkan yok bu fizikle.
 

Üst