EuroLeague Fantasy Challenge 2018-2019

Wilbekinle ilgili ne sportandoda, ne eurohoopsda haber görebildim yok diye. Bir tek Ayhan beyin söylediği interbasket linki var, onun haricinde oynayacak gibi, gerçi ben de almadım takımlarıma, önce bir görmek istiyorum oynasa da.Bakalım.
 
Printezis'i bu hafta kadroma kattım 34 pr yapmış ama geçen hafta aldığım Langford önce - 2 bu haftada - 4 getirmiş,çok ama çok garip,bu tarz adamları çıkarsan 30 pr yaparlar o yüzden bu haftada kadromda tuttum ama sonuç felaket oldu

Eğer Langford'ta 20 pr civarı getirseydi çok iyi bir hafta olacaktı,yinede güzel bir hafta daha geride kaldı şimdi gelecek hafta için uğraşma vakti
 
Oyuncu başı ortalama 20 verimlilik getiren haftada Beabouis ve özellikle Doğuş’un -1 i güzel haftayı çöp etti. Bu hafta Beabouis’yı çıkarsam kesin mvp falan olur maçta.
 
Bu yıl kızgınlıkla oyuncu değiştirmemeye özen gösteriyorum ama Langford 2 haftadır kadromda ve önce - 2 sonra - 4 getirdi,bu sezon beni çileden çıkaran tek oyuncu Langford oldu.Onu çıkardım,son hamlelerimi yaptım,en iyi kadroyu kurmaya çalışıyorum.
 

Üst