Euroleague Fantasy Challenge 2022-2023

Devamlı aynı isimler sağlam pr aldığı için çoğu takımlarında kadroları birbirine benzemeye başladı. bundan sonra extra oyuncu bulanlar ciddi avantaj yakalayacak diye düşünüyorum.
 
Foruma bakmasam çift maç haftasını kaçıracaktım.

İyı bir pivot alabilmek uğruna Mirotic'i çıkardım,yetmedi L.Brown'ı çıkardım ve tabi ki Kuzmic'i çıkardım.

Geçen hafta ben alınca 3 pr yapan K.Evans'ı mecburen tuttum,adam bu sezon ilk kez tek haneli pr yapmış o da ben alınca
 
Clyburn yerine musa, thompson yerine mike james, thieman yerine de y.fall yaptım. koç olarak da en düşük pr olan asvel koçunu aldım. bir riskler denedik bakalım tutacak mı ?
 
Z.Obradovic yüzünden - 5 yedim,rakibim D.Ivanovic'ten 10 pr almış.

Çarşamba 2 oyuncumuz var onun Micic - Clyburn benim Hackett - Micic ,kazanmak için riske girip 29 pr getiren Vezenkov'dan kaptanlığı alıp Micic'i kaptan yaptım.
 
Onu bunu bilmem de, şu Mirotic'i 20 dk oynatan Saras denen aptal sinirlerimi zıplatıyor. Adamı niye maçların yarısında oynatmıyorsun be aptal herif!
 
Rakibim burayı okumamış demek ki Vezenkov'dan kaptanlığı almadı ben Micic'ten yediğim kazıkla kaldım.Artık Messina'ya bağladım,sonuçta hep kaybeden oluyorum.

Micic'ten çıktım bakalım bu sefer kaç pr yapacak ? Bir daha da alırmıyım onu bilmiyorum
 
Son düzenleme:
Onu bunu bilmem de, şu Mirotic'i 20 dk oynatan Saras denen aptal sinirlerimi zıplatıyor. Adamı niye maçların yarısında oynatmıyorsun be aptal herif!

Saras, adam yeni sakatlıktan çıktı limon değil ki suyunu çıkarayım demiş olabilir. Fantasy oyuncuları çok kızacak ve bu lig fantasy oyunu için oynanıyor demesini beklemiyorsak elbette:p Geçen senelerde de fark açılınca ve rahat maçlarda kendince performansını kritik evlere taşımak adına az ve öz kullanmaya çalışıyordu tabi ama bu sene daha da temkinli olur. Erken de döndü adam zaten bir anda yüklenilmez. Neyse o değil de ben bu adamı draftta gerilerden alma kurnazlığını yapıp geç dönecek diye Shields içeren pakete takasladım ve Miro döndü Shields halen kayıp:cry:
 
İkinci etaba da düşük kredili oyunculardan iyi verim alarak girdim. Bugün yine AS oyuncuların performansına bakacağız. İlk etapta da salı günü yedeklerden iyi pirler gelmişti. Ancak AS oyuncular beklenenin altında kalınca enteresan bir denge oluştu ve 125'te kaldık. Bakalım bu gece neler olacak...
 
Bobua'nın şov yaptığına mı sevineyim, Clyburn'ün -9 larda gezindiğine mi söveyim Micic'e mi bakayım ne yapayım bilemedim. Vallahi bıçaklayacağım bu oyuncuları da oyunu da... !
 
H2h'de kazandım ama keyfim kaçık,8 galibiyetim 6 yenilgim var,üst sıra iddiam kalmadı gibi,zaten yildız isimleri çıkarıp farklı isimler almaya başladım,belki de yedeklere kredi harcamam lazım

Takımımın toplam değeri 108.9 kredi olmuş bu arada
 
Vildoza'yı alacaktım ki L.Brown daha güvenilir geldi,sonuç Vildoza 31 pr Lorenzo Brown 7 pr.

Vezenkov 18 pr'da kalmış,aç gözlülük yapıp Keenan Evans'a kaptanlık verdim.
 

Üst