• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cogito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Şu Clyburn'un 3'lüğü girse Fener ciddi krize girecekti.

Ben tek açıdan gördüm ve yetti. Net Motley'den çıkmış. Beyefendiler saatlerce her açıdan izleyip yine yanlış karar verdiler.

Bizim Kerry gittikten sonra yaşadığımız eksikliği Ergin Hoca Sertaç gittikten sonra yaşıyor. Bir türlü bir yerli yerleştiremediler oraya.

Dun Antep Besiktas macinda hakemin Var’a gidip pozisyonu 3 dakika izlemesine ragmen Nkoudou’nun kafa atmasina sari kart vermesiyle hemen hemen ayni..Ikisi de her acidan izlemelerine ragmen yanlis karar verdiler veya art niyetle kararlarini onayladilar.

Garip yani.Biz aksiyon anında durdurup 2 saniye içinde net olanı görebiliyoruz.

Amath M’baye inanilmaz bir top kaybi yapti.Yani 2 dakika kala farki tek topa dusurecekken bu hatanin affi cok zor.

Singleton geri dönecek diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Ben tek açıdan gördüm ve yetti. Net Motley'den çıkmış. Beyefendiler saatlerce her açıdan izleyip yine yanlış karar verdiler.
Eskiden bu izlenen pozisyonların tekrarı tv ekranlarına da verilirdi bu sezon verilmiyor nedense.

Şu maçı kazanacak noktaya getirmekte çok önemli fakat 3.çeyreğe Larkin ile başlanamaz mıydı ? Resmen 3.çeyrek ilk 5dk ritim dışı anlamsızca oynayıp durdun.

Su Motley felaket birsey yalniz.Bir de erken faul problemine girme sorununu da asarsa Avrupa’nin en elit 3 uzunundan biri olmamasi icin hic bir sebep yok.

Ne maç oluyor be!😂😂

Efes Furkan Haltali transferini gercekten bitirdiyse bence lig sampiyonlugunun en buyuk favorisi oldugunu bugun gosterdi.Resmen 12 kisilik kadroda orjinali 5 numara olan tek oyuncu 35lik Dunstonla oynadilar ve Dunston uzun sure 3 fauldeydi.Ona ragmen 20 sayi geri dusmelerine karsin 16 saniye kala maci kazanabilecek noktadalar.Larkin’in sakatliktan yeni ciktigini ve Micic’in de Efes’e geldiginden beri en berbat maclarindan birini oynadigini da unutmayalim.

Efes’in yerli rotasyonu bence hâlâ yeterli değil. Sadece Furkan hamlesi yetmez bence. Ercan Osmani gelseydi şampiyon diyebilirdik.

Efes’in yerli rotasyonu bence hâlâ yeterli değil. Sadece Furkan hamlesi yetmez bence. Ercan Osmani gelseydi şampiyon diyebilirdik.
Ergin Ataman cok genis rotasyonlarla oynayan bir koc degil.5 tane yabanci 2 tane eli ayagi duzgun yerliyle isi goruyor o.Besiktas,Galatasaray ve Efes’teki butun sampiyonluklarinda bunu gorebiliriz.5 yabanci + Larkin + Furkan Ergin Ataman’in isini gorur.Tabi ki bir yerli daha bulabilirlerse cok iyi olur onlar icin.

Ya burada faul yapmaktan başka çaren yok.Ne güzel adam 2 de1 atmış.16 saniyeden yok yere 4 saniyeye düştü maç.

Clyburn naptin be oglum 😂

CLYBURN FİŞİ ÇEKTİ.😂😂😂😂😂😂

Yok daha neler clyburn

Clyburn müthiş şut soktu.Fenerbahçe faulü yapamadı.Fener'in faulü yapamayacağı şekilde kullandı Efes hücumu.

Uzatmada şimdi Efes Dunston'ın 5'lemesine rağmen mental olarak şanslı.

Micic hadi biraz oyna be

Geri