• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 16. Hafta | Galatasaray Nef 70-80 Anadolu Efes

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fatih Bulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Ristiç yetenekleriyle göz kamaştırıyor. Bir pivota göre inanılmaz yetenekli. Alışma sürecini geçince takıma gereken katkıyı yapacaktır.

sadık ahhhhh. yapma be aslan

Cok top kaybi yapmaya basladik.

Eray diye bir oyuncu vardi bizde guard.Su an nerede bilmiyorum ama vallahi de billahi de Yunus Emre’den iyiydi ya.

yunus emre inatla küfür yemek mi istiyorsun abi

Yunus Emre iyi top getiriyor beyler 😅

Bu arada takim bekledigimden cok cok daha iyi mucadele ediyor. Guardsiz bu oyun takdire sayan, gerci Efes de cok kotu.

Hoca top bizde ya kullansana challenge hakkini

Eray diye bir oyuncu vardi bizde guard.Su an nerede bilmiyorum ama vallahi de billahi de Yunus Emre’den iyiydi ya.
Büyükçekmece Basketbol'dan kovulmuş. Bir alt ligde Samsunspor Basketbol'da.

Ama Yunus Emre kazması yerine Ege Tan oynasa daha iyi.

Skor atacak yerli bulamıyoruz bu kadar ofansif gücü düşük yerli tercih edenlere sormak lazım. Enes Taşkıran 'ı görmeyip Sedat Ali'yi aldık 2 numaraya. Yunus tüy dikti. Göksenin bari dip 3 lugu dene.

Sahada sarı kırmızı forma giyen en yetenekli yerliler Misli.com kızları.

Helal be Kaptan

yunus bir tane soksan kahraman olacaksın yapma ya

GÖKSENİN KÖKSAL

Ristiç yetenekleriyle göz kamaştırıyor. Bir pivota göre inanılmaz yetenekli. Alışma sürecini geçince takıma gereken katkıyı yapacaktır.

Saçma sapan yorum yapıyorsunuz sonra karşıt olarak bir argüman gelince de ukala ukala cevap verdiğiniz sanıyorsunuz. Bahsettiğiniz oyuncu İspanya Ligi'nde 15 sayı ortalaması yakalamış ve Sırbistan milli takımına secilebilen bir oyuncu. Kimse basketbol bilmiyor, bir siz biliyorsunuz aferin böyle devam.

Maçı kazanırsak 3 uzun ile maça başlayan ve hücum ribaundlarına ambargo koyan Pistiolis hocama yazar.

Göksenin 'den sonra Muhaymin'den birkaç basket bekliyorum hadi oğlum.

Muhaymin’i kendi getirmis olmasina ve girdigi her an iyi kotu bir hareket getirmesine ragmen bu kadar kenarda tutmasini anlamiyorum.

Ya Ennis neden kenarda abi ? Gerekirse 40 dakika oynatacaksin bugun ya.Biktim su rotasyon sevdasindan.

Geri