• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 26. Hafta | Galatasaray Nef - ONVO Büyükçekmece

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Antep maçını kazansaydık salondaydım. bu takım bu oyunla salonda 50 kişiyi bile hak etmiyor ama neyse.

Tayfun insallah önümüzdeki sezon yerli rotasyonunda düşünülmez.Sadece bu maçta değil,Büyükçekmece'nin birçok maçını izledim,top elinde kaldığında üreticiliği 0'a düşüyor.Sıradan bir oyuncuya dönüşüyor.

Pozisyon gelirse şutu zaman zaman sokar o ayrı tabi.

Muhaymin neden oynuyor bir top çalması dışında sahada 4 kişi oynuyoruz özellikle hucumda

Göksenin yerine neden Muhaymin oynuyor Ristic i kullanmak lazım

Hiçbir ise yaramayan atletizmi disinda Muhaymin 'de ne var acaba

maçı izleyemiyorum, ikinci çeyrek sahaya pislemişiz resmen. sayı atamiyoruz galiba

Ya allah aşkına 5 maç kalmış. TT hariç hepsini kazanıp PO yapalım. Bari bu kötü sezonu PO ile bitirelim diyoruz. Onu bile yapamayacagız bu gidişle.

maçı az önce açtım, 3 topçumuz 3 kere turnike denedi aynı pozisyonda üçü de kaçırdı cinnet geçirmemek için kapattım

İlk çeyrek bitince maçı kapadım.Bu kadar rahat oynadığın çeyrekten sonra nasıl başarıldı bu ? Şaka mı bu ? Tbf skoru yanlıs mı yazıyor bu nedir ?

oğlum napiyorsunuz lan siz napiyorsunuz amacınız ne

Allah kahretsin yemin ederim cinnet geçireceğim şimdi siz bizimle alay mı ediyorsunuz

2. ceyregin son 30 saniyesi bile bütün yönetimin yöneticilerin emeği geçenlerin helak olması için sebeptir Allah bin belanızı versin bize reva gördüğünüz şeye bak.

Bir turnike bir pota altı tamamlama bir smaç aynı pozisyonda kaçtı. Abi lütfen play off oynamayalım. Fazladan 2 maç oynamaya gerek yok. 😡😡😡

Bir turnike bir pota altı tamamlama bir smaç aynı pozisyonda kaçtı. Abi lütfen play off oynamayalım. Fazladan 2 maç oynamaya gerek yok. 😡😡😡
Playoff'u bırak, şubedeki bu kafayla ligde kalsak iyi...

Müthiş takım gerçekten.

Şu yediğimiz son sayıda koç olsam deliririm ya.Göksenin'in önünde Crawford var nereye bakıyor ? Yaptığın olumlu işleri yine kendin baltalıyorsun.

Ribaundu çektigimizde topu alacak oyun kurucumuz yok,üst üste kaç kez uzun paslar denedik.Ve hiçbiri net asist olabilecek paslar değildi.Maksat top elimizden çıksın diye atılan uzun paslar.

Farkı 4 lere 2 lere çekiyoruz ama bir türlü kazanırız imajını veremiyor takım.

Kazansak ne olacak takım ışık vermezken ?

Crawford kenardayken maçı esitleyip öne gececegimiz yerde iyice batirdik. emeği geçen herkesin...

Geri