• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cogito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Bryant son iki pozisyonu güzel oynadı.

Larkin gereksiz zorladi son pozisyonda.Bugun iyi gununde olan bir Micic varken baskasi kullanmamaliydi bu topu.

Yalniz Ergin Ataman cok iyi bir koc ama bizdeyken en iyi doneminde bile su mola donuslerini cok iyi oynatamiyordu.Yani cok iyi bir set veya birebir cizemiyor acikcasi.Cok ilginc bir durum bu :) Efes’te de en prime doneminde bile vardi bu.

Son üçlük hiç iyi olmadı.😒

Efes en az 7-8 sayı fark ile kazanır diye düşünüyorum.

Ismail canlandi birden :) Neden acaba :)

Efes 3. maci cembere giderek kazanmisken bugun 13 sayilik farktan sonra anlamsizca disaridan atmaya basladilar ve fark 2’ye dustu.

Pleiss tam Gulliver ya.Gs zamanin gelmis senin bosver Efes’i falan.

Ergin hoca bu seride Singelton'u neden kullanmadı acaba.

Efes'in muhteşem coşkulu seyircisi diye anons yapıyor :)

Amath mbaye muhteşem oynuyor. özellikle 3. çeyreği harika geçiriyor

Elijah Bryant’i Maccabi’deyken de begenirdim de bu sezon oynadigi top bambaska.

İtudis her şeye ama her şeye itiraz ediyor.

Micic,Turkiye Ligi’nde Arroyo’dan beri izlemekten en keyif aldigim oyuncu.

Efesli oyuncular keyif alarak oynuyor ve kazanmak istiyor, öyle olunca onları durdurmak epey zorlaşıyor.

İsmail'in ses tonu artık cidden rahatsız etmeye başladı. İki takım hücumunda bu kadar mı fark olur? Bu kadar belli etme be kardeşim! Sesi kıstım öyle izliyorum artık.

Clyburn Avrupa icin bir superstar ama bugun bir superstar sayi atmadan takimina nasil ust duzey katki saglar onu gosteriyor resmen.

Macin basindan beri susmayan,tepinip duran Itoudis ilk uyarisini macin bitimine 6 dakika kala aldi :)

ahahahhaha Bryant'ın üçlüğünden sonra İsmail'in sesinin düşmesine bak. rezil herif.

Itoudis kadar itici koç az bulunur avrupa basketbolunda,
çok yakışıyor takımına tarla faresi.

Geri