• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cogito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Elijyah çok başka bir seviyeye taşımış oyununu.

İsmail'in ses tonu artık cidden rahatsız etmeye başladı. İki takım hücumunda bu kadar mı fark olur? Bu kadar belli etme be kardeşim! Sesi kıstım öyle izliyorum artık.
Ben maçın ilk dakikasından beridir sessiz izliyorum :)

Efes farkı açtı ağlayacak nerdeyse. Sesi titriyor.

Clyburn Pleiss’tan daha cok pivot gorevi goruyor bugun.Ribaund aliyor,cemberi savunuyor.Pleiss karisma sen pasam hic.

Elijah Bryant inanilmaz kritik bir top alip devaminda sayiyi buldu.Hem yaratiyor,hem atiyor,hem savunuyor,hem pis isleri yapiyor.Muazzam.

Fark 10 olunca gerçekten sesi titredi İsmailin. Fener attıkça tonu yükseliyor, Efes attıkca düşüyor.

Bryant, X Faktör.

Yerlere atlamaya başladılar çocuklar gibi. Temas olmayan pozisyonlarda yerlerde sürünüyorlar. Hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum basketbol maçında.

Bu nasıl karşılıklı teknik faul ya ? Kasten tekme atmış adama Guduric, nasıl diskalifiye edilmiyor ?

Yuh ..... Guduric Bryant'ın ayağına vuruyor karşılıklı teknik faul verdiler.

Gudurice kasti faulü vermediler, veremediler.

Satılmış hakemler fb beko lehine çalışıyorlar ama yetmeyecek gibi. Efesli oyuncular daha erken koparabilecekleri maçı zora soktular. Efes ev sahibi olduğu için çok şanslı.

Fb’nin yuzde 55 gibi cok iyi bir yuzdeyle ucluk attigi bir macta 97 sayi yiyerek Efes’e yenilmesi 4. mac icin onemli bir veri.4. macta Efes 85 sayi civarini gecerse kazanir.
Butun mesele bu aslinda.Basketbol ongorusu cok zor olan bir spor dali degil.Son veriler uzerinden cok sey okunabiliyor bu sporda.Bazi istisnalar haric tabi.

“Kudur”(p)ic :)

Karaktersiz köpekler. 50 milyon euro da yatırsan , 50 farklı oyuncu da getirsen, o kulübün kapısından girdiğin an karakterin ve onurun düşüyor.

Maçı kaybettiler klasik pisliklerine başladılar.

Şerefsiz Guduric camiasını yansıtıyor resmen. Tasmalı hakemler de hâlâ şerefsizlik peşinde.

Tekrar söylüyorum; şu maç Ataşehir’de oynansa toplu linç, cinayet her şey yaşanabilirdi.

Tescilli şikeciler Türk sporunun yüz karasıdır!

Basketbol tanrılarının biraz adalet duygusu kaldıysa bu sezonun şampiyonu Pınar Karşıyaka olmalı. Hakemlerin hediye ettiği 3. maçla Anadolu Efes finale çıkacak. Çok utanç verici.

Salondayım fener ağlama girdik ve bütün salon katıldı 😄😄

Ne top oynadın be Bryant

Ismail’e bak ne diyor : Saha icinde oturan taraftarin Fbli yoneticiye SATASMASI sonrasi arbede cikti.Ya su herifi savunanlar vardi burada ne diyeyim valla.

Geri