• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Klemen Prepelič

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
fark yaratir

Çok özel bir şutör. Geçen sene yaşadığı kötü sakatlık olmasaydı buraya kadar düşmezdi. Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun.
Umarım katkı sağlar.

Çok iyi şutör. Eski günlerini aratmaz inşallah.

Zamanındaki Pocius transferi gibi bir heyecan verdi. Kaderleri benzemez inşallah.

İlk maç.
Benfica Deplasmanı.
17 sayı 4 ribaunt 6 asist.
Güzel bir başlangıç 👏

Büyük oyuncu.

Büyük konuşmayayım, nazar değdirmeyeyim ama unutulmaz oyuncumuz Vladimir Micov etkisi yapar gibi.

askin olayimmmmmm

Adam muhtemelen nereye geldim demeye başlamıştır?

17 sayı 14 asist.
Muazzam bir oyuncu.

Hemen yarın kontrat verin gelecek sezonun ortasında guard bakmaya başlayalım. Vasat takımda birazcık iyi gözüküyor o kadar. Fazlası yok.

Büyük oyuncu büyük oynadı.

Abi sen gelmeseydin halimiz yamandı. Tabi McCormack'ın da hakkını yememek lazım. Halilovic ile pota altımız delik deşik olurdu sene sonuna kadar.

Derthona macinda da 23 sayi 12 asist..Bence sezonu kurtaran transfer Prepelic’tir.Bize gelmeden once de cok begeniyordum.Oyunun her aninda akil koyabilen ve bunu yetenegiyle birlestirebilen bir oyuncu.

Bence ilk geldigi 1-2 macta Mitrovic yine kendisini yanlis kullandi.Hem topu getiren hem bitiren oyuncu kendisiydi.Prepelic bir point guard degil.Ne zaman ki Mitrovic bunun farkina vardi ve onu gerek Bost’un yaninda 2 numara olarak bitirici konumda kullanmaya basladi gerekse Walden’la birlikte oynatarak combo-guard tarzi bir gorev verdi ve Prepelic muazzam bir katki vermeye basladi.Ki Bost’un yaninda 2 numara oynadiginda da sadece bir skorer degil ikili oyunlarin veya perde sonrasi dis sutlarin bas aktoru yine Prepelic.Bu da tam olarak Besiktas macina denk geliyor.

Ben basit bir basketbol izleyicisi olarak en cok onem verdigim konu yetenegin yaninda fundamentaldir.Bu konuda da hic abartmiyorum ama Micov’dan beri bizde izledigim fundamentali en kuvvetli oyuncu Prepelic.Melo da bu konuda iyiydi.Ama Prepelic hem daha tecrubeli hem daha zeki bir oyuncu.

Simdiden kendisinin opsiyonu neyse kullanir gelecek sene icin kadroda tutardim.Tabi bunu dusunen var midir orasini bilemem.Ama Prepelic bence Efes ve Fb’yi disarida biraktigimizda ligin en iyi topcusudur.

Bazı oyuncular hocayı kötü gösterir, bazıları da iyi. Prepelic iyi gösterenlerden.

Saygılar.

Geri