Takım mühendisliğine dair yine bir çuval inciri berbat edebilirler, fakat tek oyuncu özelinde büyük transfer. Partizan'ın dağılacak olan kadrosunun yegane verimli simasıydı.
Fabian'ı almış olsaydık beğenmez ve üç maç sonra bunu kim aldıysa istifa etsin derdiniz.Manisa Fabian White Jr. almış Manisa için iyi transfer. Bizim için iş görebilecek seviyede versatil bir 4 numaraydı.
Sen ve birkaç arkadaş daha alıntı yapmayın yazılarımdan lütfen.Fabian'ı almış olsaydık beğenmez ve üç maç sonra bunu kim aldıysa istifa etsin derdiniz.
İlk etapta yapmaları gereken 15 milyon liralık ödemeyi yapmışlar ve bu tehlike ortadan kalkmış.Karşıyaka'nın 2 milyona yakın borcu birikmiş. Bu borçların son ödenme günü 11 Eylül'müş ama ödeme yapmamışlar vaktinde. Tümüyle Fiba'nın insafına kalmışlar Avrupa konusunda. Olur da ceza alırsalar ve Avrupa'ya gidemezseler bu durumun lige yansıması olur mu, mesela yabancı oyunculara lisans çıkaramama gibi? Trabzonspor bu hafta yabancılarına lisans çıkaramamıştı mesela.
Abi acaba Nigel hayes o paylaşımları yaparken ne düşündü çok merak ediyorum. Bizle oynadığı sene dahil en az bi 4-5 senedir bu ülkenin insanıyla aynı havayı soluyor aynı kültürü yaşıyor içli dışlı. Geçtim soykırımı ve kıymetli paşalarımıza dil uzatması işini; bizim direkt Ermenilerle aramızın bozuk olduğunu bilmiyor mu mesela bu adam hiç mi şahit olmadı, çok garip.Yeni federasyon başkanı ve yeni milli takım antrenörüyle birlikte, Nigel Hayes Davis'i devşiriyor muyuz?![]()
Manisa’nin 2 degerli oyuncusu Saben Lee ve Liberty’i ben acikcasi tanimiyordum.Daha once de yazdigim gibi oyuncu repertuarim cok genis degildir.Bsl ve Euroleague haric duzenli izledigim bir organizasyon yok.Eurocup va Bcl’de olan iyi maclari da takip etmeye calisirim.
Ama forumda oyuncu agi genis olan ve daha fazla lig izleyen uyeler bu iki oyuncunun ne denli iyi topcular oldugunu yazmislardi.
Simdi burada iki hatta daha cok soru var.Birincisi bu oyunculari biz niye bulamiyoruz ? Ikincisi elbet bu tip oyunculari oneren staff ekibinden birileri oldugu halde neden biz bu tip oyunculari almiyoruz ? Yoksa birilerinin isine mi gelmiyor ?
Bu oyuncular iki mac oynadiktan sonra birinin adinin Maccabi ve Fener ile geciyorsa digerinin de Ismail Senol tarafindan Nba’e geri donecegi dillendiriliyorsa demek ki bunlar hakikaten Avrupa Basketbolu’nda ciddi fark yaratabilecek topcular.Hadi bizi gectim bu adamlari ozellikle kisa eksikliginden kirilan Euroleague ekipleri nasil gormuyor da Manisa bu adamlari aliyor ?
Bu adamlari getiren menajer veya Manisa Kulubu’nden hangi degerli abimizse bu basketbol adamini kulubumuze kazandirmamiz lazim.Biz boyle insanlar sayesinde boyle topcular getirebilirsek ancak Gs Basketbolu’nu ayaga kaldirabiliriz.