• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

burda arkadaslar isime cok takilmislar ama ben önceki sezonlardaki kariyerli oyuncularlada cok rezil sezonlar gecirdik.

Angelo Caloiaro
Braian Angola
Jehve Floyd
Dylan Ennis
Raymar Morgan
Jonas Radebaugh
Tyrus Mcgee
Corey Walden
Martin Jarrel

Basketbol Sadık’a veda edeli epey zaman olmuştu zaten.

Öyle bir transfer stratejisi ki taraftar gelenden çok giden oyunculara seviniyor. Teşekkürler Ömer Yalçınkaya + Yakup Sekizkök(!)

Voleybol basketbol erkek - kadın takımlarına bakınca en ümitsiz durumda olan erkek basketbol gibi duruyor fena olmayan bütçeye rağmen, henüz transferler tamamlanmasa da.

Yerli en az 2 hamle gelecek denildi bekliyoruz ama coaching degismedikce; Larkin, N Hayes gelse farketmez maalesef

Bishop ve Muhsin ile o kadar amaçsız bir rotasyon kuruldu ki toparlamak için 3. pivotu alsan Muhsin'e niye para harcadın derler. Almasan bu 2 isimle son derece vasat bir pivot rotasyonuna sahip olmuş olacaksın.

Bu uzun rotasyonunu yırtıcı bir 4.5 kurtarır anca. İlla ligden bakıyorsak benim önerim Makoundou olurdu. Dış şutu var, ayakları çabuk ve caydırıcı. Hem 4'ten hem 5'ten gönül rahatlığıyla süre alabilir

M.Foster, H.Tel Aviv’den ayrılacakmış. Bu seviyelerde iş yapar. H.Hale’den falan net daha iyi topçu.

burda arkadaslar isime cok takilmislar ama ben önceki sezonlardaki kariyerli oyuncularlada cok rezil sezonlar gecirdik.

Angelo Caloiaro
Braian Angola
Jehve Floyd
Dylan Ennis
Raymar Morgan
Jonas Radebaugh
Tyrus Mcgee
Corey Walden
Martin Jarrel

Isim dedigimiz oyuncularla ilgili yanligimiz bizim seviyemiz icin bu adamlar isim Fenerbahce yada Efes yapsa bu transferleri gereksiz transferler olurdu.

Bana söylenen Kenan Sipahi son aşamada..

Şampiyonlar liginde mücadele edecekmişiz. Neden euro cup değil?

yıllardır son senesi geyikleri dönüyor. Ne bitmeyen anlaşmaymış. Defalarca söyledim bu kulüp eurocupta şampiyonluk için mücadele etmeli ve Euroleague bileti kovalamalı

C.Natan: Şampiyonlar Liginde mücadele edeceğiz.

Ö.Yalçınkaya: Konferans ligi daha iyi olmaz mıydı?

D.Özbek: Bu turuncu toplarla kim futbol oynuyor?

Eurocup'ta güçlü takıma sayısı azalmıştı.
Keşke orayı tercih etseydik..
Diyecektim ki Ömer Yalçınkaya ve Yakup Sekizkök aklıma gelince zaten başarının çokta mümkün olmayacağı aklıma geldi ve sustum ☺️

3+2'ydi bu sene bitti +2 tekrar imzaladılar.

300-400 Bin Dolar için çektiğimiz şu çileye bakın. Koca Galatasaray basketbol takımı , Yakup Sekizkök ve Ömer Yalçınkaya gibi kasaba bakkalı kafasıyla iş yapan çapsızların elinde kalmış. 2010-2012 Arasındaki rüya dönemi hatırladıkça nereden nereye geldik diye içim kan ağlıyor.

Geri