Bizdeki sikinti hep birseyleri eksik birakmamiz;
Ya kadro eksik kalıyor ya coaching ya idare ya taraftar...
Maalesef amator branşlarda kenetlenme olmayinca sonuclar hep hüsran senelerdir.
Bizdeki sikinti hep birseyleri eksik birakmamiz;
Bizdeki sıkıntı hiçbir şeyi doğru yapmamak eksik kalması bu kadar sorun çıkarmaz.Bizdeki sikinti hep birseyleri eksik birakmamiz;
Hocam taraftarlık birşey yok. Oyuncu grubu seksek oynuyormuş gibi takılırsa sahada ben neden paramı harcayayim bu cacık oyunculara.Bizdeki sikinti hep birseyleri eksik birakmamiz;
Hadi ordan Kaptan Aslan gibi savaştı, Sylla’nın ilk set sonu yaptığı saçmalıklar önce seti sonra maçı verdi Barbolini maalesef kıyamadı vatandaşına ama Takım’a kıydı , nerde İtalya milli takımındaki gözlerinden ateş çıkan oyuncu netde bizde lay lay lom yapan SyllaLinç yiyeceğim ama umrumda değil; bu takımın KAPTANı yok! Takım düştüğünde toparlayacak inanç verecek gözünden ateş çıkan birleştiren bir kaptanı yok. Bu yapılanmadan hiçbir şey çıkmayacak en başından beri diyoruz.
Hahahahaha Vakıfbank bile 2 yabancı pç alıp birini kadro dışına yazmıyor. Senin böyle bi bütçen mi var da böyle geniş kadro kuruyorsun! As kadronu güçlendireceksin bi de 2-3 görev adamı tamam senin ne haddine ya sen daha 3. olamıyorsun ligde Vakıfbank final serisi oynayacak cl oynayacak kupa oynayacak vs sana noluyor arkadaş bütçeni saçma sapan kullanıyorsun!Bu arada geniş rotasyonda gayet mantıklı ve verimli bir uygulamadır , örnek vakıf , hangi pozisyonda aksaklık yaşasa yakın değerde yedekleme yapıyor
Burda ilkin savaştı diyecek kadar fan üyesi olmuş insanların ne dediği hiçbir gerçeği değiştirmez. Takım ilk set iyi oynarken ilkin iyiydi kötü giderken kötüydü takımı kaldırmak için en ufak bir reaksiyon bir tepki yok. Bu takımın kaptanı yok gerçek bu. Bu ilkinin suçu da değil. Koskoca Gs takımının kaptanı takımı sarsamıyor vah ki ne vah halimize. İyi oynamaktan kötü oynamaktan öte bi şey bu. Bir kaptanın vücut dili böyle olmamalı. Ben ilkinin kaptanlığı kaldıramadığını düşünüyorumHadi ordan Kaptan Aslan gibi savaştı, Sylla’nın ilk set sonu yaptığı saçmalıklar önce seti sonra maçı verdi Barbolini maalesef kıyamadı vatandaşına ama Takım’a kıydı , nerde İtalya milli takımındaki gözlerinden ateş çıkan oyuncu netde bizde lay lay lom yapan Sylla
Burda ilkin savaştı diyecek kadar fan üyesi olmuş insanların ne dediği hiçbir gerçeği değiştirmez. Takım ilk set iyi oynarken ilkin iyiydi kötü giderken kötüydü takımı kaldırmak için en ufak bir reaksiyon bir tepki yok. Bu takımın kaptanı yok gerçek bu. Bu ilkinin suçu da değil. Koskoca Gs takımının kaptanı takımı sarsamıyor vah ki ne vah halimize. İyi oynamaktan kötü oynamaktan öte bi şey bu. Bir kaptanın vücut dili böyle olmamalı. Ben ilkinin kaptanlığı kaldıramadığını düşünüyorum
Abi saygısızlık yapmak istemem ama Neslihan bize gelirken voleybolu bırakmıştı. Ben ne kaptanlık gördüm nede performans.Neslihan Voleybolu bıraktığından beri yani 7,5 yıldır bu takıma gerçekten kaptanlık yapabilen tek oyuncu İlkin Aydın. Sırf onun yüzü suyu hürmetine 2 sezondur bütçe artışı yapılıyor. Sırf ona verilen söz tutulabilmek için büyük yabancı oyuncular, Olimpiyatta, Şampiyonlar Ligi'nde ve Dünya Kupasında en tepeye oynamış oyuncular takıma getiriliyor. O olmasa geçen sezon yine ligde 6-8 arasına girme mücadelesi verirdik. Ve yine bu takım öylesine sezonu geçirir giderdi. Sonrası belki de takım küme düşmemeye oynardı.
Şimdi sırasıyla yazacağım. Charlotte Leys, Aslı Kalaç !!!!!, Güldeniz Önal Paşalı, Gizem Güreşen, Gamze Alikaya (20 gün), Bihter Dumanoğlu Yarkın ?*!=/? . Bunlar 2018 Eylül'den 2024 Eylül'e kadar kaptanlığımızı yapan oyuncular. Bunların arasında Karaktersizliğiyle utandıran (Aslı) ve yeteneksizliğiyle utandıran (Bihter) oyuncular var. Bu oyuncuların hiçbiri başkana ve yönetime takıma daha fazla sahip çıkılması için liderlik yapamadı. Hiçbirisi camiaya ve taraftara " Bu takıma destek olmayalım. Bu takımın Ligde ve Avrupa'da şampiyonluğa oynaması için baskı yaratmalıyım. Bu takımın büyümesine destek vermeliyim" fikirlerini aşılayamadı. İlkin'in 1,5 yıldır yaptığı bu. Bataklıkta sürünen bir şubenin elini yüzünü temizlemesine, ayağa kalkmasına ve ileriye gitmesine liderlik etmek. Önceki 6 yılda bunu kimse yapamadı.
Sadece Voleybol olarak da düşünmeyelim. Önümüze Göksenin Köksal gibi tam derslik bir örnek var. Bu yeteneksiz ve kazma oyuncu tam 8 yıl Basketbol takımımızın kaptanlığını yaptı. İlkin'in 1,5 yılda yapabildiklerinin %5'ini yapabildi mi? Takımı ve camiayı ileriye taşıyabildi mi? Başkanlara ve yönetimlere "Bu takımın küçük kalmasını ve küçük düşürülmesini istemiyorum." diyerek baskı unsuru olabildi mi? Sahadaki rezalet performansı nedeniyle o dönem ileriye atılım yapabileceğimiz şansları (2018-2020 dönemi ve Andreas Pistiolis dönemi) kaçırmamıza neden oldu. O dönemde basketbol takımımıza gerçekten yetenekli ve karakterli bir kaç oyuncu vardı. Hiçbirine ne yardımcı olabildi ve ne liderlik edebildi. Asıl "kaptanlığı kaldırmayan kişi" kendisiydi.
Yani İlkin bu maçta takımı sarsmamış bile olsa zaten kulübü yeterince sarsmış ve ayağa kaldırmıştır. Saha içi performansı bile düşse başkanın ve yönetimin ona liderlik edebileceği en uygun ve kaliteli ortam sağlanması gerekir. Gerçi bunu Dursun Özbek gibi bir vurdum duymazdan beklemiyorum ama belki Mayıs ayında yeni bir başkan ve yönetim gelir bunu daha fazla sağlayabilir. O zamana kadar ben "İlkin kaptanlığı kaldıramıyor" demekten imtina ederim.
Benim gibi Voleybola bakmayan birini bile maç izleyen , salona giden biri haline getirdi. Daha ne yapsın İlkin?![]()
Performans olarak doğru olabilirsin ama Neslihan'ın varlığı başkana, yönetime ve camiaya "Bu takıma sahip çıkacaksınız. Destek olacaksınız. İşte o kadar!" mesajını veriyordu. Takıma Şampiyonlar Ligi kadrosu kurulmasını sağlıyordu. Sonradan fanatik Fenerbahçe'li olduklarını öğrendiğimiz Aslı Kalaç'a ve Cansu Çetin'e "Galatasaray için sonuna kadar savaşacağız. Galatasaray'ı birlikte zirveye taşıyacağız" fikrini aşılıyordu. Ne olursa olsun onunla Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunun kıyısına kadar geldik. Takımın 1 numaralı smaçörünün (Tatiana Koshaleva) sakatlığıyla Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kaçtı ve ligde sezonu 4. bitirdik.Abi saygısızlık yapmak istemem ama Neslihan bize gelirken voleybolu bırakmıştı. Ben ne kaptanlık gördüm nede performans.
Şu isimlerden falan çıkalım ya lütfen. Sorunun kaptan , Grobelna , pasör çaprazı , taraftar ilgisi vs. vs. bunların hepsi birbirini destekleyen durumlar. Örnek Anadolu Efes kokoskov ile sürunurken bir karar alıp Pablo Laso getirdi ilk macinda Ülker deplasmanında uzatmada kaybetti az önce zalgrisi deplasmanda ezdi. Belki denk gelmiştir ancak ben kenarda Laso görünce saygı duyarım kardeşim. Düdük çalan hoca saygı duyar , rakip oyuncu saygı duyar. Burada şunu alamayan Yönetim bunu alamayan cibara vs. diyoruz gelmez kardeşim sana antrapova. 1 senedir varsın sen piyasada ekolunu 90'da bırakmışsin , modern voleybolda , basketbolda sen güçlü değilsin.Salona taraftar çekmenin kaptanlığın sözlük anlamı olduğunu yeni öğrendim. Sen istediğini de ben kaptanlık yapamıyor diyeceğim. Sizi ilkin salona götürdüğü için öyle düşünüyorsunuzdur ben uzun yıllardır içindeyim. Hiçbir zaman da bi sporcu için gs maçına gitmedim. Her zaman vardım hep olacağım.
Lukasik'i denedi ama sabretmedi Grobelna'yı daha iyi bitirici buluyor.Sırf grobelna oynayabilsin diye yaptı bu başka seviye bir takıntılılık