• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

1 Ekım Benim Doğum Günüm, İyi ki Doğdum :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Burak Barut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanları 0
Çözümler 0
@Burak Barut
ya belkı ukalalık oldu ama ılk once ben kendı dogumu kutlamak ıstedım :) ıı kı dogmusum ıı kı benı dogurdun annecım ıı kı galatasaraylıyım ıı kı sızler gıbı super admınler ve forum arkadaslarım var ve en onemlısı ıı kı cok sevdıgım bı sevgılım var....

Kendin hakkındaki dileklerine katılıyorum Burak abi,iyiki doğdun... :atki

Nice senelere dostum

ya sadece ıkı kısı kutlamıs dogum gunumu bu kadar sevılmedıgımı bılmıordum dogrusu :oops: :(

Nice mutlu senelere Burak.

mutlu yillar Burak

pardon geç kaldım nice senelere Burak kardeş...

evet evet bende gec kaldım ama.. iyki dogdun iyki gs lisin.
sah-glıklı ve mutlu kal..

Nice mutlu senelere Burak

cok tesekkur ederım dogum gunu hedıyemı ınsallah takımımız bugun trabzonu yenerek verırler...

doğum günün kutlu olsun gene geciktim :P kutlamayı :P

walla takım hediyeni verdi ama pastandan 4dilim aldılar 1dilimde trabzonlu kardeşlere verdiler

BuRaKGS' Alıntı:
cok tesekkur ederım dogum gunu hedıyemı ınsallah takımımız bugun trabzonu yenerek verırler...
Artık sana Trabzon sokaklarında formayı giyip dolaşmak düşer. :D

koch' Alıntı:
BuRaKGS' Alıntı:
Artık sana Trabzon sokaklarında formayı giyip dolaşmak düşer. :D
:D valla yaparım ama dayak yersem hastane masraflarımı ısterım :)

Bu konuyu actıgım da sıteye daha yenı uye olmustum sımdı ıse artık kıdemlı bı sıte uyesıyım :)
Ve 1 yıl once 1 yıl sora :)
Iı kı dogmusum :)

nice yıllara...

19´una girmiş birisi için ne temenni edilebilir ki ;) Sınava hazırlandığın için öncelikle Ankara´da istediğin bir üniversitenin istediğin bir bölümünü kazanmanı temenni edeyim. Yoksa seninle yüzyüze tanışma ihtimalimiz biraz zor, ne ben Trabzon deplasmanına gelebilirim ne de sen Ankara deplasmanına gelebilirsin. Yeni yaşında hayatın boyunca tatmadığın güzellikleri tadasın dileğiyle son vereyim :)

nice mutlu yıllara burak renkdaş

Nice nice nice senelere Burak abim.İlk hediye malesef Konya'dan geldi.Umarım diğerleri mutluluk verir sana. :) Sevdiklerinle dolu nice yıllara...

mutlu yıllar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri