• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

10 Kasım 1938 - 10 Kasım 2009

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Semih Ural
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
Puanları 0
Çözümler 0
@Semih Ural
ataturk.bayrak.buyuk.jpg

Mustafa Kemal Atatürk (d. 1881, Selânik - ö. 10 Kasım 1938, İstanbul), Türk asker ve devlet adamı. Türk Kurtuluş Savaşı'nın önderi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanıdır. Birinci Dünya Savaşı sonrası Anadolu'da başlayan Ulusal Bağımsızlık Mücadelesi'nin askerî, fikrî ve siyasi önderliğini yapmış; modern Türkiye'yi oluşturan devrim ve reformları gerçekleştirmiştir.

Kaynak; http://tr.wikipedia.org/

Ruhun şad olsun ulu önder.

Ne mutlu TÜRKÜM diyene.

Kurduğun Cumhuriyetin Bekçisi olacağız sonuna kadar.

Kalbimizde zihnimizde ve baktıgımız heryerdesin!

1881-193?

Her ölüm vakitsizdir ama O´nun erken ölümü, sağlam temeller üzerine kurulmaya çalışılan bir ulusun kaderini değiştirdi.

10 Kasım´ı yas ilan eden bir Türk vatandaşı...

M.KEMAL ATATÜRK DER Kİ : Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet paidar kalacaktır...

Bir kez daha saygı ve özlemle anıyoruz Ulu Önderimizi. Kutsal emanetine sahip çıkmaya devam edecektir gerçek Türk gençleri..

Vefatının 71. senesinde Mustafa Kemal Atatürk'e Allah'tan rahmet dilerim...

8 Kasımda ultrAslan Uni olarak atamızı ziyaretmiştik o zamanda demiştik ATAM İZİNDEYİZ!

Özlemle ANIYORUZ!

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük liderimizi saygıyla anıyoruz. ATAM rahat uyu. İlkelerini sonsuza dek yaşatacağız.

Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz.

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Huzur içinde yatıyordur inşallah..

Şükran,gurur ve özlemle anıyoruz...

ATA'm sen rahat uyu...

"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir."
Mustafa Kemal ATATÜRK

bugün bayrağı yarıya indirirken içim öyle yandı ki..
ben ağlarken çocuklar bakakaldılar..

umarım layık olabiliyorumdur Ata'm hayalindeki öğretmenliğe..
ruhun şad olsun.

Bir Tutkudur Mustafa Kemal; Nice sevdalara değişilmeyen. Yitirilmiş Kasımlarda açan umuttur,Bir İnançtır Mustafa Kemal; Yurdun dört yönünde, bir çağdır yaşayan.Bir Bayraktır Mustafa Kemal; Çekilmiş kalelere, rüzgârda dalgalanan.Işık tutan, güç veren, yol bulan...

Bugün bambaşka duygular içindeyiz, tıpkı 71 sene önce olduğu gibi ancak her geçen gün o'na daha çok özlem duyuyoruz.. Takvimlerden kopan her yaprakta o'nu daha da çok özleyeceğiz ama ne olursa olsun o'nun devrimlerine ve bize emanet ettiği bu Cumhuriyet'i koruyacağız..

Her ne kadar bazıları seni bizlere unutturmak istese de bunu başaramayacaklar ve onlara da seni unutturmayacağız! O'nun yolundan, ideolojisinden asla vaz geçmeyeceğiz.. Türkiye'nin ve dünyanın en büyük lideri olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Paşa'mızı 71 senedir olduğu gibi şükran ve özlemle anıyorum.

Koca divanın da dediği gibi; "Benzemez Kimse Sana!"

Atam izindeyiz !

Saygiyla ozlemle aniyoruz.

Kendini Türk hisseden herkesin bişeyler b0rçlu 0lduğu büyük k0mutanın önünde vefayla ve saygıyla eğiliy0ruz

Bir milletin kaderini değiştiren Ulu Önder Atatürk'ün ölüm yıl dönümünü yine üzüntüyle yadediyoruz.

'' ... Vatan hatırlanacak bir tarih ve hatırlayacak bir nesil olduğu sürece vatan olarak kalacaktır. ''

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"...

Geri