Didier Drogba

4-3-1-2 en makul diziliş gibi duruyor.Maçların gidişatına göre bir iki değişiklik ile farklı formatlara dönebilir takım.Burda en önemli nokta ileri 3 lünün (Sneijder-Burak-Drogba) yapacakları hücum pres ile orta sahaya olabileceği kadar yardım etmeleri gerekir.
 
Rıdvan Dilmen geçen hafta: "Drogba'yı 4-5 senedir izliyorum, yerden kalkmıyor. Galatasaray'ın temposunu düşürebilir."

Rıdvan Dilmen bugün: Drogba konusunda şüphelerim vardı ama Drogba bugün bana "Rıdvan hoca sen bi dur, ben futbolcunun feriştahıyım" dedi.

:)
 
UEFA,Schalke'nin Drogba için yaptığı itiraz reddetti. Drogba'yı kızdırmış ve hırslandırmışlardır eminim :) Ayrıca,Drogba Alman takımı sever :) Schalke inanmıyorsa Münih'e sorsun bu durumu :) Takıma da etkisi olacaktir eminim. Bu arada Schalke'ye bu gereksiz itirazlari yûzúnden tazminat davası açamaz mıyız ? Şöyle 5-10 milyon euro bir paralarinı alsaydık iyi olurdu sanki. Akilları başlarına gelirdi belki..
 
İş yoğunluğu nedeniyle eskisi gibi sıkı takip edemiyorum maçları, örneğin Eskişehir maçını hiç izleyemedim. Drogba´nın vücut dili neye işaret ediyor?
 
İyiye iyi kötüye kötü demek lazım.Koşmadığını söylediğimiz zaman 'olum drogba bu 35 yaşına gelmiş koşsa zaten Galatasaray'da işi ne ' diye sözlerle savunan taraftarlarımız da var tabiki.
 
Terim´in ikinci döneminde hatırı sayılır bir bonservis bedeliyle Felipe gelmişti. İlk haftalarda Arif´e yaptığı asistlerle ve orta sahadaki teknik oyunuyla skora direk katkı yapan bir oyuncu olmuştu. Dönemin medyası Felipe koşmuyor, Terim böyle oyuncuları kabul etmez diye feryat figan edince Terim de medyanın gazına gelip kesti Felipe´yi. Devre arasında Felipe ülkesine döndü, dönemin sonu malum...

Bana göre her takımda bir oyuncunun koşmama lüksü vardır, o hakkı da Drogba kalitesiyle alabilecek durumdadır.
 
Yapmayın ! Drogba'nın rakip defansı ne kadar canından bezdirdiği ve Burak'a ne kadar alan yarattığı apaçık ! Drogba'yı karşısında gören korkuyor bi kere.
 
Konuşulanlar şaka gibi ya adam koşmuyormuş ! Arkadaşlar Burak biraz şanslı olsaydı S04 maçında adam 4 net pozisyona soktu Burakı ki biri kafayla ara pası atarak .. Bırakın koşmuyormuş koşuyormuş işini her maçta Drogbayı tutmak için 2 defans var gücüyle emek harcıyor ya el insaf diyorum vallaha yakında u takımda işi yok gitsin filanda denir ..
 
Drogba geldiğinden beri Burak'ın gol sayısında ki artışı görmezden gelmesin kimse.Drogba iki stoperi sırtına alması Burak bu kadar rahat gol atamaz.
 
İki hafadır yakıyorsun bizi patron kusura bakma.Kimse olmasa da sen alıp auta vursan anlarım ama geçen hafta Selçuk-Sneijder bu hafa Selçuk son anlardaki kritik topa talip olması ve senin onlara dağalın ağalar ben vurucam deyip auta atman sinir bozuyor ve senin karizmanı da çiziyor benden söylemesi.Neyse sana güven tam Shalke maçında affettireceksin kendini biz biliyoruz :)
 

Üst