• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2 Guzel Haber

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cem G.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27

Cem G.

0
Puanları 0
Çözümler 0
@Cem G.
Bu guzel haberleri sizlerle paylasabilmek icin forumun acilmasini bekliyordum.

Oncelikle 3 sene onceki erkek takim oyuncumuz Ron Johnson ve bayan takim oyuncumuz Crystal Givens ile ilgili bir haber. Belki 2 takim da cok kotu seneler gecirmisti ama tarafli tarafsiz herkesin kisilik ve sempatiklik olarak cok sevdigi ikiliydiler, uzun yillardir bir beraberlikleri vardi. Bu aralar ikisi de Belcika'da bulunmakta ve hayirlisiyla Haziran ayinda bir cocuk sahibi olacaklar.

Bir baska guzel haber de ayni sezon Erkek Takimi Menajerligini yapan Turabi Genc'ten. Dunyalar tatlisi ve basketbol sevdalisi ogullari Burkay'a hayirlisiyla Nisan ayinda bir kardes bekliyorlar.

İki yabancı oyuncumuzun mutluluğu hatırlatman gerçekten ne kadar büyük bir aile olduğumuzu gösterdi tekrardan..İnsanın yüzünde güzel bir gülümseme oluştu..Turabi ismini geçen bir yarışmada görmüştüm aklıma menejerimiz gelmişti..Bugün de mutlu bir haberi görünce sevindim gerçekten..

Belki bazılarımıza önemli gelmeyen bu tür güzel haberler aslında büyük ve sağlam bir bağ içinde olduğumuzu gösteriyor..

Eski sporcularımızı ve menejerimizi kutluyorum..Allah analı babalı büyütsün yavrularını..

Geri