Emre Akbaba

Galatasarayımız, Alanyaspor'dan 25 yaşındaki orta saha Emre Akbaba ile 3 yıllık anlaştı. Koyu Galatasaraylı olan ve Parçalı formayı giymek için kulübüne karşı direnen Emre Akbaba'ya bu forma altında büyük başarılar diliyoruz.
 
Kendisiyle ilgili en büyük çekincem fizik yetersizliğiydi ve bu maçlarda çok göze batıyor. Kendini bırakıyor en basit pozisyonlarda ve faul bekliyor. Mutlaka güçlenmeli yoksa olduğu yerde sayar.
 
Lokomotiv maçında tek pasla Selçuk’u boş kaleye gol attırmak varken saçma ya da bencil bi şekilde kaleciye çalım atmaya kalkıp kendini yere atması da üzerinde durulması gereken bi olaydı bence. İkili mücadele olayına hiç girmiyorum. Umarım o ilk maçlardaki gibi mütevazı çalışkanlığını Arda gibi saptırmaz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Çok kötü oldum çok geçmiş olsun bahtsız çocuk. Bu şanssızlıklar seni yıldırmasın giyecek o parçalı formayı uzun süre aslanlar gibi.
 
Çok trafik bir şekilde sakatlandı. Acaba kırmızı mı diyen hiç kimse insanlıktan nasibini almamıştır. Yaz dönemini iyi geçirip eskisinden daha güçlü döner inşallah aslanımız.
 
Maalesef sakatlıklardan sonra dümdüz bir futbolcu haline geldi ve üzerinde ısrar edilmesi onu eski haline döndürmeyeceği gibi kadro planlaması için de kayıp oluyor. Şu şartlarda maksimum 500K hakediyor. Fazlası gerçekten zarar.
 
2 ağır sakatlıktan sonra gerçekten de çok sıradan oyuncuya dönüştü. Sözleşme uzatılmamalı. Uzatılacaksa da dediğiniz gibi yıllık 3 ya da 4 milyondan fazla verilmemeli.
 
Haluk Yürekli: “Emre Akbaba’ya Trabzonspor ve Beşiktaş’tan teklif gelmiş ancak menajerine ‘Benim Galatasaray’a borcum var, önce onu ödeyeceğim’ demiş.”
 
Kerem-Yunus-Emre Akbaba-Emre Kilinc 4lusu seneye cok kilit gorevde olacaklar. Kerem dahil Emre'lerin cok verimli kullanilmadigi gercekti. Kerem potansiyelinin %60 larini sergiliyor.Taktiksel dizilislerde hatalar vardi bu sezon.
 

Üst