• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2005-2006 Takım Kadrosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Uncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Çözümler 0
@Onur Uncu
Şu ana kadar;
1-Burak Sezgin
2-Gökhan Üçoklar
3-Hüseyin Demiral
4-Serhat Çetin

5 - İsmet HACIOGLU

serhat çetin hakkında bilgi verebilirmisiniz?
ümit millli galiba??

http://www.u20men2005.com/en/Default.asp?cid={95C05EF2-D759-4BFD-A1A7-99827527B6D6}&playerID=45562&compID={792A6AB7-C6A6-434B-BEA5-9BF1BC619DB4}&season=2005&roundID=3794&teamID=376&
Son U-20 istatistikleri burada mevcut.

serhatın ıstatıstıklerı umıtler sampıonasında ııymıs..takımın barıs ve semıhten sonra 3. skorerırymıs..serhat guard mı yoksa forvet mı???ayrıca barıs ermısı alırsak cok ıı bı ıs yapmıs oluruz..

Berk yok mu Berk?

ya abıler ben cıdden huseyınden hıc umutlu degılım :( :( bellı bı potansıyelı var ama cok tutuk patlamasını bı yapsa cok ıı olacak..

bıde bızım eskı bı oyuncumuz vardı mustafa kemal bıtım dıe onu tekrar gerı alsak faydalı bı oyuncuydu yanlıs hatırlamıosam...

LeBron James23' Alıntı:
bıde bızım eskı bı oyuncumuz vardı mustafa kemal bıtım dıe onu tekrar gerı alsak faydalı bı oyuncuydu yanlıs hatırlamıosam...

Espriydi herhalde ....

ARdaQue' Alıntı:
LeBron James23' Alıntı:

Espriydi herhalde ....

evet abı huseyını buyuk transfer oldugunu duyunca bende aynı tepkıyı vermıstım...

BuRaKGS' Alıntı:
ya abıler ben cıdden huseyınden hıc umutlu degılım :( :( bellı bı potansıyelı var ama cok tutuk patlamasını bı yapsa cok ıı olacak..

Bu arkadaş herhalde şuan torunlarıyla tek pota yapıyor. :D

Koch, 4 kişilik kadronun topicinimi açıyorsun ?

Kadro çoktan kuruldu beyler geçmiş olsun. Saydığınız 5 oyuncu+Berk+ 4 de uyduruk yabancı bulcaklar. Belki 1 oyuncu daha gelir...

gordon' Alıntı:
Kadro çoktan kuruldu beyler geçmiş olsun. Saydığınız 5 oyuncu+Berk+ 4 de uyduruk yabancı bulcaklar. Belki 1 oyuncu daha gelir...

+1905 tamamen dogru 5+4+berk=10 kalıo gerı ıkı oyuncu..ıkı tane ıı oyuncu almalıyız turk bunlar bırı Fatıh Solak dıger Barıs Ermıs olmalı...

Cihat Şahin ve Arda Vekiloğlu'nun durumları nedir?

Serhat Çetin kiralık mı ?

tamam ilk beş belirlendi...

hüseyin demiral-burak sezgin-gökhan üçoklar-serhat-ismet hacıoğlu...

:)))

bu başarılı olmayı çok istiyoruz ama en çok banviti yenmeyi istiyorum...
izmirliyim ama abanvit maçı için istanbula bile giderim....

Gerçekten de Barış Ermiş ve Fatih Solak çok iyi olur.Bir de yabancı iyi bi şutör

zaza paklar bizi...

Radikal Cimbomlu' Alıntı:
Koch, 4 kişilik kadronun topicinimi açıyorsun ?
Hayır canım tek amaç transferleri ve kadroyu daha iyi değerlendirmek.

Orhan Güler, Enver Enis Ekmen , Kaan, Eyüp Fatih Ünal , Melih var.

Geri