Levent abi yine döktürmüşsün Lakers:4 Houston:0 gibi...
Lakers:4 - Utah:1
Portland:2 - Houston:4
Spurs:4 - Dallas:2
Denver:4 - New Orleans:1
Boston:4 - Chicago:1
Atlanta:3 - Miami:4
Detroit:3 - Clevland:4
Orlando:4 Phillidelphia:1
----------------------------------------------------------------
Lakers-Utah: Çok rahat bir maç olur. Zaten son haftalardır hiç olumlu grafik çizmeye bir Utah var. Belki toparlanırsa Lakers'ı zorlar ama en kötü Lakers 4-2 geçer.
Portland - Houston: Bence playoffun en çekişmeli eşleşmelerinden birisi. Bir yandan bu sene inanılmaz çıkış yapan Portland var, bir yandan sakatlıklarla mücadele veren ama yine de lig de hemen hemen taviz vermeyen güçlü bir Houston.Portland'ın en önemli kozu B.Roy eğer onu Houston durdurabilirse fazla zorlanmadan geçer.Saha avantajını iyi değerlendirirse Portland biraz zorlar ama 4-3 yine elenir diye düşünüyorum.
Spurs - Dallas: Çok çekişmeli eşleşmelerden birisi.Spurs tecrübeli oyunculardan kurulu zaten son maçlarda inanılmaz bir çıkışı vardı. Tony Parker,Ginobili,Duncan ve ötesi... Dallas'ta; Terry,Nowitzki,Kidd'ten yararlanacak ama çok zevkli mücadele olacak ama ben Spurs'un geçeceğine inanıyorum ayrıca Spurs bu sezon süpriz yapacak gibi duruyor.
New Orleans - Denver: Bu sezon batıda finali belirleyecek takımlardan birisi bence kesinlikle Nuggets ekibi. Billups'ın gelişinden sonra inanılmaz çıkışa geçtiler. Kenyon Martin'in son haftalardaki performansı, Nene'nin sezon boyunca istikrarlı oluşu,C.Andersen başlı başına bir deli zaten çok fena bir takım oldular eğer ki Denver ekibi eğer bu sezon ki kadroyu korur seneye de bir oyuncu daha takviye ederse şampiyonluk yolunda en kötü final oynar. New Orleans tarafında; Chris Paul ve saz arkadaşları bu sene fena değildi ama Chris Paul Mvp olmak için bencil oynuyor bu sebeple New Orleans bir yere gelemez.
--------------------------------------------------------------------
Boston - Chicago: Big Three'nin yanında bu sezon Rajon Rondo,Marbury,Powe gibi önemli isimlerde var.Söyleyecek çok fazla bir şey yok Chicago, Boston'dan en fazla bir maç koparabilir.
Atlanta - Miami: Çok çekişmeli mücadeleye sahne olacak eşleşmelerden birisi daha. Miami bu sezon bir yerlere gelmeyi kesinlikle hak etti.Ayrıca Wade'nin Mvp olmasını çok istiyorum. Hırsı,istikrarı ve winner özelliğinin olması bende bir sempati oluşturdu. Umarım Miami hakkında hayırlı olur.
Detroit - Clevland : Bu sezon bir türlü aradığını bulamayan Detroit playofflarda patlayabilir. Kadrosu doğunun en güçlü 2 takımından birisi eğer ki artık toparlanırlırsa Kralın takımını ço zorlarlar fakat bu turu geçmelerini sağlar mı bilemem ama görünen o ki Kralın takımı sezon boyunca müthiş bir performans göstererek ekip olarak takım nedir? sorusuna herkese cevap verdi diyebilirim. Detroit 4-3 ile elenmekten öte gidemez bence.
Orlando - Philledelphia: Bir takımda bir oyuncunun istikrarıyla en fazla buraya kadar gelebilir bir takım.Ayrıca kutlarım İquodala'nın hırsını ve istikrarını. Takımda ondan başka oyuncu yok benim gözümde.Orlando zaten başlı başına almış başını gidiyor. Rafer Alston'ın gelişinden sonra daha da atağa geçti her yönden kendini toparladı ve geliştirdi. Sixers ekibi bir maç almaktan öteye gidemez.
----------------------------------------------------------------------
Gönlümden geçen finaller;
Batı finali: Houston - Denver ----------- Doğu finali: Cavs- Boston
-Houston--Boston-
Olası finaller;
Bati finali: Lakers- Denver ------------ Doğu finali: Cavs - Boston
- Lakers--Cavs-
Champion: CAVS.