• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2008-2009 Sezonunda Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:35

Coach

0
Puanları 0
Çözümler 0
@Coach
Öncelikle tüm kupalara ambargo koyacağımız bir yıl olsun.

Lig Ekimde start alacak.

Fedarasyon sitesinde geçtiğimiz ay Justin ve Haidari nin italyaya gidecekleri yazılmıştı.Sedat hoca fikstür çekimi için Adanaya geldiğinde akşam yemekte karşılaştık ve hemen bu soruyu sordum.Justin ve Haidarinin bizle devam edeceğini söyleyince rahatlattı beni.Bunun dışında Tuceklede bildiğim kadarıyla yollar ayrılmadı.İstikrar açısından yabacıların aynı olması bizim için ayrıca bir artı olacak.
Bunun dışında Özgür ve Feritte gelecek yıl bizim için önemli parçalar olacak diye düşünüyorum aynı bu sene olduğu gibi.

Zaten hersene ölyiz inş seneyede nağmağlup Kıtalararası şampiyonlar ligi ve Türkiye ligini alırız

Bu gidişle biz bütün kupaların talibiyiz ve en büyük adayıyız.Bu sene rekor kırmak bile benim aklımdan geçiyor.Bu sene Galatasaray için genel anlamda iyi olacak diye düşünüyorum.

takım kadrosu korunursa seneye yine fırtına gibi eseriz.Bu başarıların yanına birde kıtalararası şampiyonluğu eklemenin zamanı geldi.

Bu kadro zor yenilir ;)

Endişem yok kupalardan onu da alırız ;)

Karşılayamadık ama göndereceğiz inşallah.

Seneye şampiyonlar ligi finalleri istanbulda mı yapılacak geçenlerde okumuştum

ilk başta en büyük korkum yabancılarımızın gitmesi olacaktı içimi rahatlattılar bu açıklamayla yinede inşallah bi sürprizle karşılaşmayız zaten şu kıtalararası şampiyonuda olursak inanın adamlar gelmek ister bize bizim oyuncu istememize gerek yok ....

Benim tek endişem ise rakiplerin fark yemekten bıkıp liglerden çelmesi...

Ersin Eren' Alıntı:
Benim tek endişem ise rakiplerin fark yemekten bıkıp liglerden çelmesi...

benimde tek korkum kimseye yenilmedigimiz için kafadan diskalifiye edilmemiz

benim korkumda bizimkiler sayı atamasın diye ellerini bağlamaları sandalyelerini filan bozmaları filan :) :P

2008-2009 Sezonunda galatasaray tekerlikli basketbolcularımıza başarılar diliyorum.

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu'ndan bir arkadaşın duyumuna göre ünlü Amerikalı oyuncu Matt Scott ile anlaşmışız.

Bu haberi doğrulatmadım. Sadece dedikodu olarak yazıyorum.

Oyuncu guard olarak görev yapıyor ve 4 puanlık bir oyuncu. Nike reklamında da görev alıyor. Reklamın ismi de "Mazeret Yok".

http://www.izlesene.com/izle/nike%20no% ... tedThumbi2

Aslında aldığım bir duyumu yazmam direk ama bu sporun resmi forumunda çıktığı için yazıyorum.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu'ndan bir arkadaşın duyumuna göre ünlü Amerikalı oyuncu Matt Scott ile anlaşmışız.

Bu haberi doğrulatmadım. Sadece dedikodu olarak yazıyorum.

Oyuncu guard olarak görev yapıyor ve 4 puanlık bir oyuncu. Nike reklamında da görev alıyor. Reklamın ismi de "Mazeret Yok".

http://www.izlesene.com/izle/nike%20no% ... tedThumbi2

Aslında aldığım bir duyumu yazmam direk ama bu sporun resmi forumunda çıktığı için yazıyorum.
kerem abi bir şey sorabilir miyim yabancı sınırlaması var mı bu sporda ? yani oda gelirse haydari justen ve tucekten sonra 4.yabancımız olcak ve 4numara diyorsun kesin kenarda oturacak gibi ama bakalım

Zaten sıkıntı orada. 3 yabancı hakkı var. Bu haber ondan dolayı riskli.

Gökce Başaran' Alıntı:
Tucek'i Türk yapsınlar.
bi kural yok mu bu arada tucekin sözleşmesi bitti acaba o mu gitcek ??

takımımız ne durumda su an gelen-giden oldu mu ?

Ayın 1'inde çalışmalara başlayacaklar. Tek hedef şu anda Kıtalararası Kupa.

Aslında karşılama hatta karşılamama fiyaskosundan sonra toplu bi şekilde antremanı ziyaret etsek fena olmaz sedat hocanın gönlünü belki alırız biraz.

Takımımız her zaman en iyisi ama benim temennim duyarlı şirketlerin ligdeki takımlara sponsor desteğini arttırıp ligin kalitesinin artması.

Geri