2009 Avrupa Yüzme Şampiyonası Abdi İpekçi'de

Biz Abdi İpekçi'de nasıl daha etkili oluruz diye konuşuyoruz ama salonun durumunun önümüzdeki aylar ve sonrasında ne olacağı belli değil.

(Konuyla ilgili açıklamaları paylaşıyorum, aradım forumda, ya konuşulmamış şimdiye kadar ya da ben bulamadım. Yönetici arkadaşlar gereksiz görürlerse silerler zaten.)

10-13 Aralık tarihleri arasında ülkemizde yapılacak olan Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası için Abdi İpekçi Spor Salonu'na prtatif havuzlar kurulacak ve bu havuzlara 2000 ton su pompalanacak. Zeminin bu kadar ağırlığı kaldırıp kaldıramayacağı, oluşan buhardan elektronik ağın ve skor boardların nasıl korunacağı bile belli değil.
Sonuçta burası Türkiye, işi kuralına uygun değil, yumurta ağza gelince yapmak huyumuzdur. Bekleyip göreceğiz gelişmeleri.


Ben kısaca özetledim, konuyla ilgilil detaylı açıklamayı buradan (http://www.zeytinburnuhaber.org/news_de ... p3?id=4447) okuyabilirsiniz.
 
Anıl Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Kombine felan satılıyor ama yüzme havuzu yapılacak salona. O süre zarfında maçımız felan var mı ?

sorun o süre sonunda salonun nasıl olacağı?ne zaman eski haline getirilecek salon.bence en büyük tehlike bu.
 
Yahu salonu mis gibi yapmışlar. Baya masraf etmişler. Yeniden çoğu şeyi yık dök. Olacak iş değil. Burayı ikinci yer olarak önermişler. İlk olarak önerdikleri yer uygun olmayınca Abdi İpekçi' de karar kılmışlar. Parkeler kırılacak, onun için makinelerin içeri girmesi gerecek. Bu yüzden kapılar kırılacak. Anlayacağımız çok iş var.

Olimpiyatları düzenlemek istiyoruz bir de. Bunun için gerekli spor tesisleri yapmadan önce, zihniyeti değiştirmemiz lazım. Plansız programsız projeler yaparsak, olimpiyatları elimize yüzümüze bulaştırırız.
 

Üst