Erkek takımı için şunu söylemek lazım Arkas, Halkbank, İBB gibi takımların nispeten az yatırım yaptığı yerde Galatasaray'ın biraz yatırım attırması ile şampiyonluk noktasına gelmesi doğal. Türkiye liginde oyun belli iyi ve nispeten hücumcu sayılabilecek 4 numara Atanasov, Hidalgo gibi ve baskın pasör çaprazı biz 4'te oynasın diye Yasin ve Burutay bekliyoruz. Torres belli bir çizgide oynasa da kritik anlarda hata yapıyor seneye tek yabancı ile başlanıyor fırsat transferi Berezhko için avrupa şampiyonu adam aldık deniyor Berezhko o takımlarda hangi rollerde imiş Okan Böke izlemiş mi merak ediyorum. Nedim Özbey açıklama yapıyor ben buraya kolay gelmedim diyor doğrudur kendisinin voleybola emeğini yok saymak haddim değil ve fakat kariyerindeki tek şampiyonluğu Arslan sakatlanmasa kazanabilir miydi? Burutay, Selçuk ben istediğim için Galatasaray'a geldi diyor Selçuk Aslan kadar, Ulaş kadar katkı sağladı mı Burutay sakat tamam ama iki genç Efe kadar Yiğit kadar önemli bir rolü oldu mu takımda umarız bu sene olur. Bu sene Murat birinci pasör oynayacak yabancı pasör istemedim güvenim tam diyor bu derece güvendiği pasör tüm yıl sadece servis için oyuna girdi neden sadece Arkas serisinde oynadı.
Metin ve Ter-Maat'ın bizim maçlarda oynadıkları oyunlara blok defans kurgularına bakın Ziraat Fener maçlarındaki hatta Arkas maçlarındaki oyunlarına bakın teknik olarak ne kadar geride olduğumuz zaten ortaya çıkacaktır. Bu sezonda hem erkek hem kadın takımları için sezon ortasında fırsat transferi olursa Okan Böke ben aldım getirdim diye şov yapacaktır.