• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Hazırlık Dönemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02

Prince

0
Puanları 0
Çözümler 0
@Prince
Bugün jimnastikçiler ile maç var keşke izleyebilsek.

Herhangi bir yayın olmayacak sanırım ? Ya da olacak mı bilen var mı ? En azından maç sonu istatistikleri görebilsek.

Pek izlenecek bir şey olmaz maçta ama yine de profesyonellik ve ulaşılabilirlik gereği yalandan bir yayını olsa güzel olurdu.

Umarım yayın olur,bugün olmasa bile ilk maçlardan sonra,maçlarımızın yayınları olur diye düşünüyorum.

Normalde ben de hazırlık maçı izlemem ancak herkes gibi ben de heyecanlıyım sezon öncesi. Ergin Ataman'la kurduğumuz yeni kadrolar için heyecanlarımız geldi aklıma.

İnşallah bu seneyle birlikte daha iyiye gideceğiz. Gelen yöneticilerin düşmanlığından yaşadık ne yaşadıysak. Şu an şubenin sırtında herhangi bir kambur yahut şikayetçi olduğumuz bir isim yok. Çok uzun yıllar sonra ilk kez temeli sağlam atabildik. Asıl sabredilmesi gereken yer bu şube, futbol değil. Turgay Bey'e hepimiz çok güveniyoruz, Ekrem hocam da bu işin altından bir kalkarsa siz o zaman görün... Çok erken ve biraz da saçma olabilir ama yeni Ergin Ataman'ımız olur umarım zamanla.

Instagramda serbestatisweb sayfasi maci yayinlayacagini soyluyor ama tam olarak bilemedim nasil olacak.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210830-135418_Instagram.jpg
    Screenshot_20210830-135418_Instagram.jpg
    642 KB · Görüntüleme: 14
Serbestatisweb sayfası canlı yayın yapıyordu instagramdan ama kestiler. Zaten telefondan yayın yapıyorlar sanırım kaliteli değil. Öyle izlenmesi çok zor.

Serbestatisweb sayfası canlı yayın yapıyordu instagramdan ama kestiler. Zaten teleefondan yayın yapıyorlar sanırım kaliteli değil. Öyle izlenmesi çok zor.
Yayını tekrar açtılar ama kalitesi düşük olacaktır.

Ya komedi, telefon sabit kaldı fast break sonunu göremedik. :LOL::LOL:Yayın yine durdu. Böyle zor bitiririz gibi.

Beşiktaş izin vermiyormuş maalesef yayın ve maça girişe.. Gidemedik de yakındık.

serbestatisweb farkıyla yayını kapattılar.

Akoon Purcell'in 2-3 tane Fast Break basketini yakaladım. Bu sene hızlı oynayacaz gibi. Daha ilk maç gerçi ama geçiş oyunlarında harika bir oyuncu. Tabi konusmak için çok erken. Yayın da gitti zaten. Bu yayından yorum yapmak pek de saglıklı değil.

Geri