Şu rezalet orta saha rotasyonunda büyük değişim olmayacaksa hoca falan da getirmeye gerek yok.
Suleyman Lus’ta gecen sezon Bandirma’da duzenli olarak hic oynayamadi.Hollanda’dan aldiklari Caner Cavlan’in yedegiydi sezon genelinde.U19 takımımızın milli sol beki Emir Tintiş Karagumrug "e imza atmış. Umarım ileride kafamizi taşlara vurmayız.Sanirim Bandırma'dan kiralık dönen Süleyman Luş'u tutacaklar o yüzden gitmesine göz yummuslardir diye düşünüyorum.
Bruma cok siradan bir oyuncu. Bizdeyken de pek begenmiyordum. fb de basarili olmasi imkansiz.Bruma fenere gitmis .
Marco Rose gelsin isterim. Bende senin gibi yabancı hoca taraftarıyım.Bakalım teknik direktör kim olacak merakla bekliyorum. Bence oldukça kritik bir karar.
Adayların Marco Rose De Zerbi Tudor ve Okan olduğu konuşuluyor çeşitli mecralarda. Söz konusu bildiğimiz Dursun Özbek olduğunda bu adaylar içerisinden Okan Buruk gelir ama bakalım umarım bu sefer şaşırtır beni. Ben iyi bir yabancı td taraftarıyım.
Omar ve Mohamed’i cikar abi ya.Hatta bence Kerem veya Yunus’tan biri satilip daha tecrubeli bir kanat oyuncusu alinmali.Marco Rose'ya cok yukseldim..
Alman ekolu sahada koşan takim görürüz.
Takimda savasma sorunu yok.
Yönetimde teknik kabiliyeti yüksek ortasahaya 2 oyuncu alirsa bence takim oldukca kaliteli duruma girer.
Muslera
Omar
Nelson
Marcao
Vananholt
Yunus
Transfer
Transfer
Kerem
Muhammed
Cica,morutan,Taylan,Berkan,kılınc,akbaba,Diagne,
Gomis,Boey
Onyekuru vede Trezguet olursa tadindan yenmez
Solbek vede Iyi yedek 1 genc Stoper birde TECRUBELI stoper lazim
Onyekuru Trezeguet super olmazmi ozaman...Omar ve Mohamed’i cikar abi ya.Hatta bence Kerem veya Yunus’tan biri satilip daha tecrubeli bir kanat oyuncusu alinmali.
Sahane otesi olur Bakalim beklentim cok yuksek transfer doneminden.Onyekuru Trezeguet super olmazmi ozaman...
Ortada Talisca =)
Larin ile görüşülüyormuş galiba gelirse iyi olur ben Onyekuru yerine uygun fiyatlı olursa Trezeguet'i tercih ederim. Satış olmazsa şu takıma iki tane iyi orta saha ile bambaşka bir seviyeye gelebilir.Sahane otesi olur Bakalim beklentim cok yuksek transfer doneminden.
İkisinin arasinda tercihim Trezeguet olur ama.Kasimpasa’dan beri ozel zaafim var.Trezeguet alinirsa bir de kanat forvet tarzi bir oyuncu alinmali.Kanattan gol katkisi yapacak,fizik olarak ustunluk kuracak bir oyuncu.Mesela Larin,Valencia veya prime Babel tarzi.
Abi en onemli ve kritik transferlemiz orta saha bencede.Sezonun kaderini belirleyecek belki de.Savunma hattimiz gayet iyi.Hucum hattinda iyi bir dominant forvet isimizi bir hayli gorur.Ama orta sahada yeni hoca 3lu mu 2li mi oynatacak bilmem ama oraya yapilacak takviyeler bizi bir degil birkac adim ileri seviyeye tasiyacak.Larin ile görüşülüyormuş galiba gelirse iyi olur ben Onyekuru yerine uygun fiyatlı olursa Trezeguet'i tercih ederim. Satış olmazsa şu takıma iki tane iyi orta saha ile bambaşka bir seviyeye gelebilir.