• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022 Bitci Erkekler Türkiye Kupası

Puanları 36
Çözümler 0
@Furkan Dillice
Tofaş - Fenerbahçe (TOFAŞ'ın ev sahipliğinde)
Gaziantep - Galatasaray NEF (Gaziantep'in ev sahipliğinde)
Anadolu Efes - Karşıyaka (Efes'in ev sahipliğinde)
Bahçeşehir Basketbol - Daçka (Bahçeşehir'in ev sahipliğinde)

Final Four Bursa'da. TOFAŞ-FB / Antep-GS galipleri, Efes-Karşıyaka, Bahçeşehir-Daçka galipleri birbirleriyle eşleşecek.

Finali zor görürüz.

Kupayı kazanmamız çok zor ama kazanma ihtimalimiz olan tek kupa da bu açıkçası. 40 yaşındayım ve en son Türkiye Kupası kazandığımız zamanı ben hatırlamıyorum. Yanlış bilmiyorsam 95 yılından beri kazanamıyoruz

Kupayı kazanmamız çok zor ama kazanma ihtimalimiz olan tek kupa da bu açıkçası. 40 yaşındayım ve en son Türkiye Kupası kazandığımız zamanı ben hatırlamıyorum. Yanlış bilmiyorsam 95 yılından beri kazanamıyoruz
Oktay Mahmuti zamanı Cumhurbaşkanlığı kupasını almıştık ama Türkiye kupasını finalde kaybetmiştik galiba. Tek maç üstünden bir turnuva olduğu için Antep'e elensek de şaşırmam, kupayı alsak da şaşırmam. İnşallah tam kadro oynayabilir duruma geliriz, ben takımdan umutluyum.

Finalde yapabiliriz çeyrek finalde de elenebiliriz. Net tahminde bulunmak zor

Form olarak Anadolu Efes'i geçebilecek bir takım yok gibi görünüyor.

Tofaş Fener'e sürpriz yapabilir. Bizim turu geçeceğimizi düşünüyorum ben. Bahçeşehir yahut Daçka gelse aynı şeyleri söyleyemeyebilirdim.

Tofaş'ın hiç sürpriz yapacak hali yok ya. Baya kötü görünüyorlar. Sakatlar falan derken belki ama epey zayıf görünüyorlar savunmada.

Bursa ile mi karıştırdım ben onları acaba. Olabilir, doğrudur.

Gaziantep maçında her şey olabilir. Kestirmek zor.

Çeyrek final programı:

15 Şubat Salı

18.00 |
Gaziantep Basketbol – Galatasaray Nef | Tivibu Spor 2

20.30 |
TOFAŞ – Fenerbahçe Beko | Tivibu Spor 2

16 Şubat Çarşamba

18.00 |
Bahçeşehir Koleji – Darüşşafaka Basketbol | Tivibu Spor 2

20.30 |
Anadolu Efes – Pınar Karşıyaka | Tivibu Spor 2

Kaybetmeye alışmamak gerekiyor. Psikolojik çıtayı düşürüp kaybetmeye takılmaktan korkuyorum. O yüzden ilaç olacak bir galibiyet lazım.

Melo kadroda yok,Ndour ise kadroda.

Bost-Purcell-Kerry-Ndour-Kravish Gaziantep maçı yabancılarımız.

Melo yok pek şansımız kalmadı.

Keyifli bir kupa olacak. Favorim Darüşşafaka.

Melo’nun olmamasi dogru tercih.Son maclarin cogunda iki ucu keskin bicagin bize batan tarafiydi.Fizikli Antep pota altina karsi Kerry,Ndour,Kravish,Sadik pota altiyla karsilik vermeyi dusunduk herhalde.

Melo hastalığı sebebiyle yok denildi şimdi.Teori üretmek güzeldir fakat fazlası zarar verir.Twitterda sallıyorlardı yine koç tercihiymis gibi.

Melo rahatsızlığı nedeniyle yok bugün.

Geri