• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Kadınlar Türkiye Kupası (basketbol)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Eyvah,tüh,olmadı,üzüldüm,gitti kupa,,,
daha ne söylenebilirse artık

Daha dün düşünüyordum Türkiye kupası olacak mı erkeklerde ve kadınlarda diye.Türkiye Kupasını özledim cidden.

Bizden dolayı değil bu arada.Bizden yana umudum,ümidim yok.

Messeman'ın attığı baskete bak yuh.

Derken süreye takıldı ve basket geçerli sayılmadı.

Messeman'ın attığı baskete bak yuh.

Derken süreye takıldı ve basket geçerli sayılmadı.
Hayır sayıldı. hakem eliyle sayılmadı işareti yaptı başta yani ben mi yanlış gördüm bilmiyorum. çok garip bir final oldu.

Fenerbahçe kadın basket takımı Çukurova karşısında Messeman'ın son saniye üçlüğüyle kazandı.

Ben maçın tamamını izleyemedim 4.çeyreğin ortasından beri izledim hakemler sertliğe çok fazla izin veriyorlardı.Öte yandan Fenerbahçe'ye eğer Vandersloot veya Stewart benzeri eklemeler gelmezse Euroleague Women'ı kazanmaları kolay olmayabilir.

Maç topunda Yvonne elindeki topu kaptırıp faul yapıyor.Ribaundu bir türlü alamıyorlar.Karşıda bir tek Mabrey ile Elizabeth Williams var.Sen Cornelius'dan üçlükler yiyip duruyorsun.

Bu tarz cümleleri sevmiyorum ama Qanitra serbest atışı kaçırmasaydı Fenerbahçe molaya gidecek olsa bile maçı kaybedecekti.Acaip kötü hücum ediyorlardı çünkü.

Hayır sayıldı. hakem eliyle sayılmadı işareti yaptı başta yani ben mi yanlış gördüm bilmiyorum. çok garip bir final oldu.

Üçlük geçerli ve girdiği anda süre doldu demek istedi yanlış gösterdi :)

Bunlar kupa kazandığında içim burkuluyor
zamanında o kupaları biz toplardık ne hale geldik
yazık

kupa alinsada haber degeri olmuyor pek malesef. Izlenme reytingi bile cok düsüktür.

Su an Ali Kocun aciklamalari daha cok konusuluyor

Geri