• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-26 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Bu ayağa basmalarda VAR hangi durumlarda devreye giriyor ? Derbide şikecilere kırmızılık pozisyonlarda VAR devreye girmedi. Az önce biten maçta Torreira 80.dk sanırım, rakip atakta oyuncunun bileğe basıyor, ikinci sarıdan atılması muhtemel ama VAR yine devrede yok. Anlamıyorum bu işin algoritması nedir bilen var mı ?

VAR ikinci sarıya karışamıyor ama seneye değişecek deniyor.

We are Clean diyorlardı.
Değillermiş.
Hiçbir zaman olmadılar.
Olmayacaklar.

Bak sen şu işe. Alman teknik direktör Tedesco, Alman yardımcılarıyla kendi evinde puan kaybetti.

Bizim taraftaki yabancı hayranlığına küçük bir not: CV, milliyet, kariyer masalı değil, sahadaki akıl, oyun ve sonuç önemli. OKAN BURUK !

Göztepe paramparça etti, muhteşem oynadı, tonla da gol kaçırdı, direkten de döndü topları. Bravo vallahi gözlerimin pasını sildi oyun anlayışları.
Şikeciler Guendozi çöpüne 30 verdi ama Oulaitan yerlerde gezdirdi orta sahada hepsini.

Maçın daha ilk dakikalarında midem bulandı.
Skriniar'a dokunmayan adama faul çaldı ahlaksız hakem. Net gole gidiyordu Göztepe 2'ye 1 pozisyonda ceza sahasına doğru.
Şikecilerin her oyuncusu rüzgar esse yere atlıyor ve hakemi beklemeden topu elle alıyorlar faul diye.
Şikecilerin atağı 1 dakika sonra bitiyor ve Göztepeli oyuncuya sarı kart veriyor ancak Göztepe atağında bileğe basma oluyor ve 10 saniye sonra atak bitmesine rağmen sarı kartı geçtim faul bile vermiyor.

Ederson 11, Kerem 7.5 milyon avro para alıyor.

Bizim pek iyi olmadığımız bir sezonda yine şampiyon olamayacaklar anlaşılan.Mesela Skriniar'ın yanına 1.80 boylarında hızlı ve sert bi stoper almaları gerekir.Kante transferi noldu bilmiyorum ama Kante bildiğimiz gibiyse çok iyi transfer olur ama esas hataları esaslı bir forvet almamaları.Forvet transferini bir türlü beceremiyorlar ve bu onlara kaybedilen şampiyonluklara mal oluyor.

Fenerin puan kaybetmesi için ya 0-0 ya da onun gibi erken gollerle uzun süre eşitlik veya da son dakika golü lazım 4 yıldır. O yüzden Göztepe kazanabilirdi, filan demiyorum gol atsalar yine döndürürlerdi gerekirse döndürtürlerdi maçı. Hakem ittirmesiyle yapa yapa futbolcularına güven geldi artık hakemin bariz ittirmesine de gerek olmuyor biliyorsunki fenerin galibiyetinin en büyük alameti gol yiyip geri düşmesi. En büyük taktiksel hata erken gol atmak oldu fenere bu ligde sayelerinde. Ama adamlar böyle böyle namağlup 2.olacaklar bu gidişle.

Anston Villa maçını bu hakemler yönetse fener'in Var dan dönen golü iptal olmaz, o maç da 1-1 biterdi. Fenerbahçe kötü oynasa da, hakem ittirmesiyle bu konuma gelse de son dönem en azından saha içine odaklanmaya çalışıyordu, devrik başkanları Ali Koç yine yetişti. Bu şekilde olunca hakem yardımı da yetmiyor.

Yaz boyunca olmaması içime sinen 2 transfer var. Birincisi dünyanın en salakça mantalitesi olan ''ayakları iyi kaleci'' safsatasıyla rekor maaşla kulübe kilitlenecek olan Ederson vasatı. Dursun Özbek'e taraftarı dinlemediği için teşekkür ediyorum.
İkincisi , kağnı balon stoper Skriniar'ı adam sanıp stopere almak için girişimde bulunmaktı.

Yaz boyunca olmaması içime sinen 2 transfer var. Birincisi dünyanın en salakça mantalitesi olan ''ayakları iyi kaleci'' safsatasıyla rekor maaşla kulübe kilitlenecek olan Ederson vasatı. Dursun Özbek'e taraftarı dinlemediği için teşekkür ediyorum.
İkincisi , kağnı balon stoper Skriniar'ı adam sanıp stopere almak için girişimde bulunmaktı.
Uğurcan gelince ayağı kötü filan dedikte Atletico maçında attığı topları görünce boşa demişiz diyorum. Bu arada yedek kalecimiz Günay'ın da ayağı iyi.

Uğurcan gelince ayağı kötü filan dedikte Atletico maçında attığı topları görünce boşa demişiz diyorum. Bu arada yedek kalecimiz Günay'ın da ayağı iyi.
O ayrı konu zaten ayakları da iyi Uğurcan'ın. Ama dünya futbolunda son yıllarda bir salağın ortaya attığı düşünceyi alıp kopyalamaya çalışan bir sürü salak teknik direktör çıkıyor.
Mesela ceza sahasından pasla çıkmak denen illet de ayrı konu. Bunun yüzünden gol yiyen çok salak takım var.

O ayrı konu zaten ayakları da iyi Uğurcan'ın. Ama dünya futbolunda son yıllarda bir salağın ortaya attığı düşünceyi alıp kopyalamaya çalışan bir sürü salak teknik direktör çıkıyor.
Mesela ceza sahasından pasla çıkmak denen illet de ayrı konu. Bunun yüzünden gol yiyen çok salak takım var.
Hep bu Guardiola denen kel çıkardı bu işleri :LOL:

Geri