• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

360 Derece Smaç da Bir Şey mi!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat İnal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Çözümler 0
@Murat İnal
Ben de dün Batug.comun forumunda gördüm,şok geçirdim doğal olarak.Şu adamdaki atletizmin çeyreği bende olsa ne olurdu sanki?

sarpemre' Alıntı:
Ben de dün Batug.comun forumunda gördüm,şok geçirdim doğal olarak.Şu adamdaki atletizmin çeyreği bende olsa ne olurdu sanki?
180 derece dönerek smaç yapabilirdin heralde :) yaa iğrencim.. ama gercekten süperr

margo' Alıntı:
sarpemre' Alıntı:
180 derece dönerek smaç yapabilirdin heralde :) yaa iğrencim.. ama gercekten süperr

:D :D :D :D :D :D yok abla yok superdı valla :):):):):):):)

margo' Alıntı:
sarpemre' Alıntı:
:shock:
Güzel espri olmuş. :D

aaa adam biraz smaç basmış :D

margo' Alıntı:
sarpemre' Alıntı:
eh daha kötülerini de görmüştüm :D :D

biraz fazla abartmış :kop

Bu adam kim ya :)

İzliyorum izliyorum hala inanamıyorum :)

Bizim takıma bunlardan bir tane lazım :muhaha :muhaha :muhaha

İzleyince Kaan Kural benzeri tepkiler verdim. :D :D

Süper ötesi... başka ne diyebilirimki? bu smaç kelimelerle anlatılamaz yani

Üç kz tahtaya vurdum.Nazar değmesin.

ya sunlardan harbi alalim bi tane efesten falan fark yerken cikar sole bi vururda yenilgi 2.planda kalir :ehue

Vince' in Fransız 2.17' lik Frederic WEIS' in üzerinden vurduğu smaç yok mudur ?

Geri