Burak Elmas

Tabi ki zamanında MC yönetiminin yaptığı da doğru değildi ama adamlar en azından netti. Ben bu kararı tanımıyorum mahkemeye gidicem seçime de gitmicem dedi. Şimdiki başkan ise bence daha tehlikeli konuşurken genel kurulun kararına saygı duyacağım ve kulübü en kısa zamanda seçime götüreceğim diyor ama iş eylem noktasına geldiğinde bence kesinlikle ayak sürüyor. Yani bence Elmas en başta dürüst davranmıyor. Kulübü seçime götürmek konusunda samimiysen istifa edersin. 28-1'den karar alıp şerh düşmezsin mesela. Mesela defalarca aday olmayacağım dedi ama bir seçim olursa şayet aday olmasına da şaşırmam. Çünkü bence tutarlı ve samimi değil.
Zaten her söylediğinde net olmadığı için bu iş buralara kadar geldi. Şu an benim tek düşüncem taraftar olarak kadın basketbol takımı ile voleybol takımlarımızın durumlarının ne olduğu iyice karmaşaya gidecek iş.
 
Diyor ki kulübü başsız bırakmam. Burak Bey sırf bütçe geçmedi yalanıyla İstanbul'a getirttiğin sporcuyla sözleşme imzalanmadı. Hani başsız bırakmıyordun?
Anladık kongrenin kararına uyacağım ayağına bir başkaları aracalığıyla kongre kararını iğdiş etme derdindesin ama unutma artık gelecekte bir ihtimal yeniden başkan olma ihtimalin varsa o ihtimal ortadan tamamen kalktı ve hatta üyelikten atılma ihtimalin doğdu.
 
lig asıl oynansa idi bu sene Galatasaray yine şampiyon olurdu. Terim ayrılmaz, gedson alınır ve mayıs ayında şampiyonluk kutlamaları ile devam ederdi. geçen sene bjk için yapılan işlemlerde terim'in ipi cekilmezse fark ne kadar olursa olsun şampiyon olabileceğini görünce işi daha sıkı tutup Galatasaray i ve terimi durdurdular. Galatasaray iyi oynuyor demiyorum, Ancak Imparator normal şartlarda her şekilde türkiye ligini alır.

Trabzonspor için karadenizden nasil oy alirim politikasi ile hareket eden hükümet elinden geleni yapmıştır ve trabzonspor iyi top oynadı ama şampiyonluk sadece top oynama ile değil son virajdaki baskıyı kaldırabilmek ile gerçekleşir. Burak Elmas'ta hangi takimi yonettiginin farkinda degildi ki, bu yukarida yazdiklarimi uygulasin.
 
Luis Campos: "Büyük hedeflere ulaşmak için yok sayamayacağımız bazı kısıtlar oluştu. Bu yüzden Galatasaray ile danışmanlık sözleşmesi imzalamayacağım.” (DHA)

Haydi geçmiş olsun 😀
 
Сhelsea'nin eski sahibi Roman Abrahamovic Turkiye'de yatirimlar yapacak. Keske bizim klubu satin alsa..Gazprom sponsorlugu olsun,yildiz oyuncularin transferi. Boyle bir olusumun ucunda sampiyonlar ligi kupasi olsun,derin Galatasaray izin vermez.Cunku klubun basarisiz olmasina ant icmisler hepsi. Tek dertleri baskanlik koltugu sirtindan reklamlarini yapip,para calmak,komisyon yemek,oyuncu/antrenorlere inanilmaz tazminatlar odemek.
 
Başkanlık makamına yakışmayan ve verdiği sözleri tutmayan bir başkandı. tek olumlu hareketi eşref hamamcıoğlu'na karşı kazanmasıydı.
 

Üst