Burak Elmas

Kurmuş olmak için takım kurulmaz. Ancak şu var ki bir kulüp bir rakibine karşı her branşta her sporcusunu düşman olarak yetiştiriyor ve kimse bunu görmüyor. Futbol altyapı maçlarında görüyoruz bunu. Akıl almaz fauller yapılıyor, kendi tesisimizde oynanan u-15 maçında iki futbolcu arasındaki itişmeye teknik ekiplerinden biri futbolcumuza tokat atarak dahil oluyor.
Bir kaç dakika seyrettim maçı ve seyrettiğim bölümde bile akıl almaz sert fauller yapıyorlardı.
 
Galatasaray isminin ağırlığını bilmiyorsanız bırakın bu işi. Toplama takım kurup niye rezil ediyorsunuz?

Şikecilerden dost olmayacağını da öğrenmişsinizdir umarım sivri akıllılar. Bırakın centilmenlik pozlarını da, şu branşları adam gibi yönetin. Yapamıyorsanız da çekin gidin. Beceriksizleri koltuk sahibi yapma yeri değil bu kulüp.
 
Kadına şiddete kırmızı kart mottosuyla düzenlenen özel maçın onuncu dakikasında kırmızı kart görerek 10 kişi kaldık. Üzerine penaltı oldu, kullanılırken top penaltı noktasından daha ileride olduğu halde itiraz da olmadı. Başkanın ve yönetimin biraz ağırlığı olmalı diye düşünüyorum.
 
Bu dostluk aşkı nedir ben onu anlamıyorum.Kimse kimseyle dost olmak zorunda değil.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.Dünyada,dünyadaki tüm spor dallarında,Türkiyedeki spor dallarında olması gereken şey fair playdir.

Boca Juniors-River Plate taraftarlarının dost olmasını bekleyebilir misiniz ? Arjantin-Brezilya yakın zamanda bir maç yaptı,maç öyle bir sertlikte geçti ki,oyuncular oynamak için değil maçı sertleştirmek için gelmişler gibiydi.

Fair playden yoksun insanlar ilede dost olunamaz.7 Aralıkta cincona 7 attınız diye oyuncularını gazlamaya çalışan bir tane herif var Fenerbahçe soyunma odasında.

Bunlarla mı dost olacaksın ?
 
Senin o koltukta baskan olarak oturdugun her dakika taraftar Fatih Terim’e de saydiracak,Ekrem Memnun’a da,Efe Guven’e de,Nedim Ozbey’e de.Cunku bu insanlari kotu gosteren sensin.Yaptiklarin degil yapamadiklarin bu kulubun bir senesine belki de daha uzun yillarina mal oluyor.Faruk Suren destegin oldugu icin seni kolay yiyemezler ama umarim en kisa zamanda Adnan Polat’a yapilan sana da yapilir.Sen de rahat rahat Nihat Ozdemir abinle iyi gecinip,Ali Koc kankanla is ortakligina devam edebilirsin.Ama once defolup git lutfen ve sonra kiminle ne yapiyorsan yap.
 
Ünal Aysal'a, Mustafa Cengiz'e sallamak kolaydı değil mi? Kayınpederin özel işleri seni attı öne. Neyse Galatasaray'ın 10 milyon dolarını bir makete veren kişi ve damadından çok şey bekliyoruz.
 
Yazdığınız her şeye virgülüne kadar katılıyorum. Fakat futbol konusunda bir noktada ayrılıyor fikrim. Hani başkan üzerine düşen her şeyi fazlasıyla yapmıştı ve top artık kayıtsız şartsız bahanesiz Terim'deydi ? Zira yazın burada yapılan 100 yorumun 99'u böyleydi, hepimiz hatırlıyoruz. Nitekim öyle de olmadı mı ? Transfer dönemi bir dediği iki edildi mi ? Genç, tecrübeli, yıldız adayı, başarılı , yerli, yabancı bir sürü oyuncu getirilmedi mi ?
 
Ben Burak Elmas'ın gelmesini istedim. Çünkü en iyi plan proje ondaydı. Açıkçası şu ana kadar da bu konuda kötü gittiğini düşünmüyorum. Ama şu son olaylar karşısında ki pasifliği, suskunluğu ve yaptığı açıklamalar kabul edilebilir değil.

Galatasaray'ın hakkı çatır çatır yenirken sen orada öyle sessizce oturamazsın.

Olay transfer yapmaksa o konuda kimse kendisini eleştiremez. Eleştirmiyor da zaten. Onun muhatabı Fatih Terim. O da payına düşeni herkesten alıyor.
 
Tff istifası mecburiyet diyorsan bunu yaptıracaksın,yoksa konusmayacaksin,takım dogranıyor bakalım ne diyeceksin.Tabiki hiç bur şey.
 
Başkan olmadan önceki twitlerine bakın, sonra da başkan olduktan sonraki sözlerine. tff istifa etse ne yazar ? sen böyle sessiz kaldıktan sonra geleceklerde aynı tas aynı hamam olur.
 
Seçildiğinden beri ne yaptı? Eleştirdikleri, yerin dibine soktukları eski yönetimlerden ne farkları var? Hatta onlar kadar olabildiler mi acaba?
 
Kovacak çapın, cesaretin olmadığı için hocanla beraber yol alacaksın.

Büyük başkan Ünal Aysal’ı bir kez daha saygı ve özlemle anıyorum.
Defalarca söyledim belki hataları da olmuştur ama Ünal Aysal bu kulüp için oldukça iyi bir başkandı ve zamanının dahi ötesindeydi. Ben hep söylerim gördüğüm son gerçek başkandı. Her zaman da bunun arkasında durdum. O zamanlar Ünal Aysal Galatasarayı batırdı diye ağlayanlar nerede? Ünal Aysal şöyleydi böyleydi kaçtı gitti kulübü batırdı diyenler nerede? İşte o zaman böyle konuşanlara Burak Elmas gibi bir başkan(ımsı) müstehak.

Böyle başa böyle tarak:)
 
Onun zamanında gayrimenkul para ediyordu,emlak işi hızlıydı ama divan güvenmediği için yetki vermedi,o da hiç uğraşmadan bırakıp gitti.Dikensiz gul bahçesinde is yapar ama sıkıya gelince olmadı. Gs'ye fazla bir aidatı yoktu sanırım.
 
Kontrol ettim 2010 2011 sezonun gerisindeyiz o sezon 18 hafta sonunda 26 puan almışız şu an itibariyle 18 hafta sonunda puanımız 24 bu ortalama en son 1979 80 sezonunda olmuş
 

Üst