Geçen gün hocayı gönderirken, bu kulübün başkanı benim, hocayı ben gönderdim, seçilmiş başkanım, öyle başkanım, şöyle başkanım diyen Burak Elmas iğrenç mesajları ortaya çıkan Işıtan Gün ve Selim Sefada'ya karşı sessizliğini bakalım daha ne kadar koruyacak?
İbrasızlık tehdidinin farkında bile değil. Ama seçim sanki çok yakın...
Bir şey yapamaz çünkü kendileri istifa etmeleri gerekiyor. Mehmet Helvacı, Adnan Polat'ı içerden vurmuştu. Hem kulübü yönetilmez hale getirmişti hem de istifa etmiyordu. Burada da asıl mesele ne oldu da Işıtan Gün'ün ve Selim Sefada'nın bilmem kaç yıl önceki twittleri gündem oldu?
Terim'in kovulması doğru karardı hatta geç kalmış bir karardı ama bu karar alındıktan sonra birilerinin geçmişi deşiliyorsa o zaman ben orada art niyet ararım.
Işıtan Gün 3 gün önce Fortuna Sittard üzerinden övülürken gönderdiği teknik direktörlerin açıklamaları üzerinden saldırıya uğruyor şimdi de.
Ben bu iki yüzlülüğe kızıyorum. Bunlar 2021 Haziran'ın da yok muydu? Selim Sefada bu tivitlerini dün mü attı ya da Işıtan Gün?
Bir de cevap verdikleri tivitler neydi?
Misal biri 2011'de Emre Uslu adlı fettuşinin Kılıçdaroğlu'na salladığı bir tivitine Işıtan Gün'ün "başbakan'ın şu konuda söylediği yalanı paylaş asıl" diye attığı tiviti Emre Uslu ile paslaşıyorlar diye satmaya çalışıyor.
Rahmetli Mustafa başkan ve ekibinin bizi al sat dengesinden kurtardığı sene boşa harcanmış 25 milyon euro var elimizde. O yönetime satışı beceremedi diye sallayanlar bu yaz sessiz kaldılar. 26 yaş ortalamasıyla saha çıkan ekibi bize genç diye satıyordu bu ekibi destekleyenler.
Tansel Taşanlar gibiler bu yönetimi "ya covid var para gelmiyor" diye savunuyordu, sanki 2020 yılının başından beri yokmuş gibi.