Burak Elmas

Son 1 senede nerdeyse her şeyi yaşadık. Bundan sonra hiçbir başkan sosyal medya aracılığı ile başkan yapılmamalı. Yeni başkanı, Galatasaray'ın dinamikleri belirlemeli. Ben şahsen dersimi aldım. Hiçbir adayı asla desteklemem. İnşAllah Galatasaray'ımız için hayırlı olan başkan ve yönetim gelir...
 
Borç 2 milyar 561milyon TL olarak açıklanmış. Çok mu anormal yoksa fazla mı bilemedim ama döviz kuruyla 160-170M Euro civarına tekabül ediyor sanırım. Bu da asıl rezil yönetimin kazığı tüm ülkeye.
 
İlk aday Metin Ozturk olacak gibi duruyor.Sonrasinda da Dursun Ozbek ve Esref Hamamcioglu’nun adayliklarini aciklayacaklarini dusunuyorum.
Buradaki cogu kisi gibi bende herhangi bir adayi o aday kim olursa olsun desteklemeyecegim.Son donem bunun icin bana da ders oldu.Umarim kulubumuz icin hayirlisi,en iyisi kimse o baskan olur.Hayirli olsun yeni surecimiz :)
 
İdari açıdan ibra edilmemesine sevindim.Sizler neden kendinizi kötü hissediyorsunuz anlamadım.Vaatleri siz vermiyorsunuz,verilen vaatleri yerine getirmeyenlerde sizler değilsiniz.Yapılan yanlış hamleleride sizler yapmıyorsunuz.

İnsallah bundan sonrası kulübümüz için hayırlısı olur.Boş vaatler veren,hayal satan kim varsa Galatasaray'dan uzak dursun.
 
Kongreyi GSTV'den gün içinde takip ettim. Burak Elmas'ın salona Işıtan Gün ile yollarını ayırmış bir şekilde gelmesi bile, ibra için yeterli olabilirdi. Yanlışlarında fazla ısrarcı oldu. Daha da önemlisi zamanlaması hep hatalı oldu. Bunun bedelini de ibrasızlık ile ödedi.

Şimdi yine seçimli bir Mayıs ayına giriyoruz ama ortada taraftarı heyecanlandıracak bir aday yok. İsmi geçenleri görünce gülesim geliyor, lakin keyiften değil tabi...
 
Kongre üyeliği için Galatasaraylı olmaktan önce Galatasaray liseli olmak gerektiği sürece böyle gider. Begüm Özkan, bjkli olduğu bilindiği halde hiç sıkılmadan etmeden kongre üyesi olmuş. Bizim çocuklar üye oluyor diye usülsüz üye alımları devam ettiği ve sırf yine liseli diye üye yapılan lise mezunları olduğu sürece bu düzen böyle gider.


 
Son düzenleme:
Burak Elmas'ın başarısız olması ileride olabilecek ki imkansız bana göre genç adayların önünü de kapatmıştır. Murat beyin dediği gibi Begüm hanım utanmadan Elmas yönetimini eleştirebiliyor. Seçim döneminde rahmetli Mustafa Cengiz ve yönetimindekileri disipline vermeyen Galatasaraylı değildir diyenler dün adam zaten hasta neden disipline verdiniz diyorlar. Saat gecenin biri olmuş Hayri Kozak çıkmış erteleyelim bunu diyor. Böyle giderse bu kulübe başkan bulamayız veya aynı adamlar gelir gider.
 
Hayri Kozak, Osman Tamburacı bunun gibi 3 5 tane daha var kürsüde showlarını yapıp ilgi çekmeye çalısıyorlar başka bişi değil.

Burak Elmas çıkıp Işıtan konusunda hata yaptım, Büyüklerimdende aldığım tavsiye üzerine (Faruk Süren) yeni bir liste yapıp şuanki listemi lav edip devam edicem diyip seçime gitse yine kazanırdı.

Işıtan ile kaset yolsuzluk indiregandi ne varsa satamadı sonu oldu

Her sözü yalan Tff az önce acıkladı kimse yumruk felan atmadı medenice geldi gitti dedi. BURAK ELMAS daha Galatasaray kulübüne bekçi olamaz
 
2021 Haziran'ında seçilmemeliydi. Hatta 5 adaydan Yiğit Şardan'dan sonra başaramayacağı en belli olan adaydı. 40 Oy farkla seçilmesi bu sezonki yolumuzu çizdi. Kadın Basketbol Takımı Eurocup'ı alamazsa Futbol - Basketbolda sıfır kupa ve sıfır başarıyla sezonu tamamlayacağız.

Neyseki bir parça gururu kalmış ki Mayıs ayında seçim yapılacağını ilan etti. Mustafa Cengiz'in yaptığı gibi 1 ayımızı çöpe atmış olmayacak ve yeni yönetimin çalışmaya başlaması için yeterince zamanı olacak.
 
Galatasaray Başkanı oluşturduğu yönetim kurulu listesiyle hedeflenen başarılara ulaşmamış olabilir, kaldı ki görev aldığı süre dikkate alındığında bu makul de sayılabilir. Ama...

Galatasaray´ın başkanı yönetiminde yer alan herkesin geçmişini, yazdıklarını yazmadıklarını bilemez ama öğrendiği anda gereğini yapar, yöneticinin istifasını ister. Kuru bir özürle Işıtan Efendi´nin koltuğunda oturmasına izin vermez.

Galatasaray´ın başkanı camiaya mal olmuş bir ismin görevine son verebilir ama doğru zamanda ve geleneklere yakışır şekilde, elalemin ağzına sakız etmeden yapar bunu.

Galatasaray´ın başkanı temsil ettiği camianın hakları yenirken seyirci kalmaz, kalamaz. Yumruğunu masaya gerçekten (!) vurur, konuşursam ortalık karışır diye tehdit etmez, konuşur, gerekirse ortalığı yangın yerine çevirir.

Bunları yapmazsa, zaten o koltukta oturmasının da bir anlamı kalmaz.
 
İbra edilmemesini gerektiren olay sportif,mali basarisizliklardan once bana gore Galatasaray kulturune hic bir sekilde yakismayan sozler sarf eden,cinsiyetci ayrimda bulunan,sapik sapik twitler atan İsitan Gun’u koruyup kollamasidir.Sirf bu yuzden bile o twitlerin ortaya ciktigi gun geregini yapmayan Burak Elmas o gunden beri bu koltukta oturmayi hak etmiyordu ve hak ettigini buldu.
Kendisine bundan sonraki yasaminda basarilar dilerim.Umarim yonetici olarak bile bu tarz insanlara sahip cikan bir zihniyetle karsilasmayiz.
 
2021 Haziran'ında seçilmemeliydi. Hatta 5 adaydan Yiğit Şardan'dan sonra başaramayacağı en belli olan adaydı. 40 Oy farkla seçilmesi bu sezonki yolumuzu çizdi. Kadın Basketbol Takımı Eurocup'ı alamazsa Futbol - Basketbolda sıfır kupa ve sıfır başarıyla sezonu tamamlayacağız.

Neyseki bir parça gururu kalmış ki Mayıs ayında seçim yapılacağını ilan etti. Mustafa Cengiz'in yaptığı gibi 1 ayımızı çöpe atmış olmayacak ve yeni yönetimin çalışmaya başlaması için yeterince zamanı olacak.

Mustafa Cengiz hangi bir ayı çöpe attı? O dönem hangi kulüp seçimini yapabildi? Bakın bir yalan söylene söylene gerçek halini aldı. Mustafa Cengiz seçim iptalini yapmasaydı bile Mayıs içinde Covid yasakları dolayısıyla seçim yapılamayacağı için en erken seçim tarihinden sadece 1 hafta oynadı seçimin tarihi.
 
Yeri burasi degil ama kisa bir hatirlatma. Yonetimin secim iptal kararinin ertesinde valilik ve divan kurulu secimin belirlenen tarihte yapilabilecegini acikladi. Nitekim iptal sonrasi yeni eklenen aday olayin asil sebebini ortaya koydu. Neredeyse eski yonetimin devami sayilabilecek bir kadro yoktan varoldu.

Burak Elmasin ibra konusu ise kendini belli ediyordu yapilan yonetim hatalari, kimsenin icine sinmeyen davranislar ve sportif basarisizlik neticesinde en olmasi gereken gerceklesti.
 
Tüzüğümüzün 28/1 maddesi gereğince, Yönetim Kurulumuzun bugün aldığı karar neticesinde Kulübümüzün “OLAĞANÜSTÜ SEÇİM GENEL KURUL TOPLANTISI” 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 30 Nisan 2022 günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.

Başlıyoruz. Havadan vaatler sıkılıp, hemfikir olunan adayı desteklemeyecek herkesin "hain" ilan edildiği, daha sonra kandırıldık ya denilecek bir seçim arifesi daha hepimize hayırlı olsun :)
 
Ünal Aysal: “Son yaşanan gelişmelerden sonra camianın önde gelen isimlerinden görüşme isteği geldi ve bu hafta boyunca randevu verdim.”
Ünal Aysal: “Bu tarz sorunların devam etmemesi için sistemin detaylı analizini yapıyoruz. Galatasaray camiasının önde gelen isimleriyle istişareler yapıyorum.”
 
Gelmeden once ve geldikten sonra verdigi sozlerin,ettigi vaatlerin hic birini tutmadigi gibi idari ibrasizlik sonrasi genel kurula zorluk cikarmayacagi sozunu de tutmamis oldu.Son yillarda cok kotu yonetimler,baskanlar gordum ama senin gibisini gormedim Baskan.Resmen Galatasaray’in yoluna kendin gitmek uzereyken bile tas koymaya calisiyorsun.Yaziklar olsun.
 

Üst