Mustafa Kapı

Fabrika gibi çalışan Galatasaray altyapısının bir diğer ürünü; 8 Ağustos 2002 doğumlu olan Mustafa Kapı, bugün aldığımız Sivasspor galibiyetinde sonradan oyuna girerek, Galatasaray tarihinin Süper Lig'de forma giyen en genç oyuncu rekoruna sahip oldu.

Yolun açık, başın dik, başarılarla dolu bir kariyerin olsun Genç Aslan!
 
Oyuna girmek için saha kenarındayken o mutluluğu varya işte o hiçbir şeye değişilmez.Yolun açık olsun aslanım.
 
Sırf emre'nin adını tarihimizden silmesiyle bile büyük bir iş başararak kariyerine başladı. Devamı gelir umarım. Emre'de de böyle heyecanlanmıştık sonu hüsran oldu bizim. Mustafa sen önce düzgün karakterinle sonra da oyununla tarihimize geç. Bu potansiyel sende var. Yolun açık olsun.
 
Oyuncumuz Mustafa Kapı, Demir Grup Sivasspor’u 4-2 yendiğimiz maçın ardından GS TV’ye açıklamalarda bulundu.

“Ben öncelikle hocama teşekkür etmek istiyorum. Beşiktaş maçı ile başlayıp ardından iki kupa mücadelesinde ve bugünkü maçta bana kadroda yer verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah başımızdan eksik etmesin. Maç boyunca ağabeylerim çok iyi mücadele ederek haklarıyla kazandı. İnşallah sezon boyunca böyle devam edip şampiyon olmak istiyoruz.

Ben daha önce kupa maçında oyuna girecektim fakat bazı talihsizlikler oldu. Bugün de hocam sağ olsun forma giyme şansını bana tanıdı. Oyuna girdiğim an inanılmazdı, çok mutlu oldum. Benim için tarif edilemez bir duyguydu. İnşallah çok çalışarak daha iyi yerlere geleceğim. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Çok çalışarak güvenlerini boşa çıkarmayacağım.
 

Üst