• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

8 Temmuz Adalar Organizasyonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:28

wotws

0
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@wotws
Arkadaşlar geçen sene 3 Temmuz'da gerçekleştirdiğimiz ve organizasyon bozukluklarına rağmen büyük keyif aldığımız Adalar Piknik faaliyetimizi tekrar gerçekleştirmeyi düşündük ve 8 Temmuz Pazar gününü en uygun tarih olacağına karar verdik.

Geçen seneki gibi güzel bir mangal partisi, keyifli sohbetler, eğlenceli oyunlar ve bu sene daha da çekişmeli olacağına inandığım voleybol maçlarıyla güzel bir organizasyon olacağına inanıyorum.

En çok önem verdiğimiz konu ise şubede son zamanlarda yaşanan gelişmelere ve forumun gidişatına yönelik gerçekleştireceğimiz toplantıdır. Bir şey söylemek isteyip de söyleyemeyen varsa ayrıca bekliyoruz.

Ulaşım hariç yiyecek, içeçek vs. için kişi başı ücret toplanacaktır. Çok bir para tutacağını sanmıyorum ama maddi sorunu olup da gelemem diyen olursa çok kırılırız kızarız. Siz isminizi listeye yazdırın yeter.

Geleceğine emin olduğum isimleri yazıyorum;

1 Kerem Seçer
2 Onur Yavuz
3 Şamil Turançiftçi
4 Aras Kafkaslı
5 Tanju Çiçek
6 Savaş Karadağ
7 Önder Çiçekoğlu
8 Kaan Horuzoğlu
9 Arca Yıldırım
10 Yunus Gökyıldız
11 Volkan Kızıltaş
12-Yiğit Mustafa Çelebi
13- Alperen Küçük
14-Furkan Şenbabaoğlu
15 ARDA EZER

Bu listeye devam ederiz artık.

Ve önerileri bekliyoruz her konuda.

Son olarak da geçen sene 3 Temmuz'da Şike Operasyonu başlamıştı. Bu sefer de önemli bir olaya tanıklık edebilirsiniz. :)

İletişim

Kerem Seçer veya diğer yönetici arkadaşlarımız

- Bulunduğunuz konu
- Forum üzerinden özel mesaj
- Facebook/kerem.secer
- Twitter/ksecer
- 05072951922

12-Yiğit Mustafa Çelebi

1 Kerem Seçer
2 Onur Yavuz
3 Şamil Turançiftçi
4 Aras Kafkaslı
5 Tanju Çiçek
6 Savaş Karadağ
7 Önder Çiçekoğlu
8 Kaan Horuzoğlu
9 Arca Yıldırım
10 Yunus Gökyıldız
11 Volkan Kızıltaş
12-Yiğit Mustafa Çelebi
13- Alperen Küçük

14-Furkan Şenbabaoğlu

1 Kerem Seçer
2 Onur Yavuz
3 Şamil Turançiftçi
4 Aras Kafkaslı
5 Tanju Çiçek
6 Savaş Karadağ
7 Önder Çiçekoğlu
8 Kaan Horuzoğlu
9 Arca Yıldırım
10 Yunus Gökyıldız
11 Volkan Kızıltaş
12-Yiğit Mustafa Çelebi
13- Alperen Küçük
14-Furkan Şenbabaoğlu
15 ARDA EZER

Öncelikle Kerem´e teşekkür etmek istiyorum. Bir aydır uğraşıyor bu organizasyonla, farklı bir şehirde çalışmasına rağmen. Göründüğü gibi başlığı açmaktan ibaret değil harcanan emek.

Geçen seneki organizasyon çok güzeldi... Dostlarla, kardeş gibi kendime yakın gördüğüm insanlarla dolu dolu bir gün geçirecek olmak heyecanlanıyor insan.

Tabii ki tanışık olduğum kişilerin yanısıra yeni yüzlerle, yeni isimlerle tanışmayı da çok isterim. Malum, biz bir aileyiz, bu spora gönül verenler olarak. Kerem´in de dile getirdiği gibi aile içinde maddiyatın önemli olmadığını hatırlatmaya gerek yok sanırım..

Son olarak Kerem´in hoşgörüsüne sığınarak başlığı -geçici olarak- "Erkek Takımı" bölümüne taşıdım, "Mola" pek göz önünde olan bir bölüm değil ve sonra "haberim olsaydı mutlaka gelirdim" sözünü duymamak adına.

1 Kerem Seçer
2 Onur Yavuz
3 Şamil Turançiftçi
4 Aras Kafkaslı
5 Tanju Çiçek
6 Savaş Karadağ
7 Önder Çiçekoğlu
8 Kaan Horuzoğlu
9 Arca Yıldırım
10 Yunus Gökyıldız
11 Volkan Kızıltaş
12-Yiğit Mustafa Çelebi
13- Alperen Küçük
14-Furkan Şenbabaoğlu
15 ARDA EZER
16-Okan Alaşalvaroğlu

1 Kerem Seçer
2 Onur Yavuz
3 Şamil Turançiftçi
4 Aras Kafkaslı
5 Tanju Çiçek
6 Savaş Karadağ
7 Önder Çiçekoğlu
8 Kaan Horuzoğlu
9 Arca Yıldırım
10 Yunus Gökyıldız
11 Volkan Kızıltaş
12-Yiğit Mustafa Çelebi
13- Alperen Küçük
14-Furkan Şenbabaoğlu
15 ARDA EZER
16-Okan Alaşalvaroğlu
17-Can Kırımlıoğlu

Bir sorun olmazsa ben de gelmek isterim.
18-) Anıl Mehmet Yıldırım

19-Onur UNCU
Bu buluşmaların klasik söylemidir,her daim de geçerlidir.Gelmeyi düşünüyorum ama kimseyi tanımıyorum diyenler sakın çekinmesin.Forumun üslup,fikir bağlamında en sert karakterleri dahi yüz yüzeyken şeker gibi adamlar. :)
3 Temmuz'da başladığımız işi bitirelim. :)

20- Barış Erenkara

Gelecek arkadaşlar ve gelmeyi düşünüp de son anda vazgeçen arkadaşlar Cumartesi öğle vaktine kadar bana ulaşabilirler.

Ada kadrosu da tam halısaha kadrosu oldu bu arada. :)

Çok güzel olacaktır şüphem yok, çekincesi olan varsa hiç düşünmesin söylenildiği gibi.

Bekliyoruz.

21- Oğuzhan Tonyalıoğlu

22 de ben olayım. İşim çıkmazsa geleceğim ben de. Gidiş nasıl olacak acaba, adada mı buluşulacak yoksa deniz otobüsünün orda toplanıp(hangi semt tabi) beraber mi geçilecek?

Anadolu ve Avrupa yakasında belli iki buluşma noktası olur Sarper. Tabii direk Ada´ya gelmek isteyen de kendi imkanlarıyla gelebilir.

Büyük çoğunluğumuz -ben de dahil- buraya yazmaya başlarken kimseyi tanımıyordu ya da bir iki kişiyi tanıyordu. Dolayısıyla yabancılık çekeceğiniz süre en fazla yarım saat. Sonrasında basketbol şubesini kurtaracağız, futbolda şike soruşturmasının sonuçlarını tartışacağız, basketbol/voleybol oynayacağız... Kısaca keyifli bir gün bizi bekliyor. Gelen kazanır, gelmeyen kaybeder. Yerinizde olsam -imkanım varsa- kaybedenler kulübünde olmak istemem.

İstedikten sonra gelmemek için onlarca mazeret üretilebilir, istedikten sonra gelmek için bir çok engeli aşabileceğiniz gibi.

23. kişi ben olayım bari :)

Cumartesi günü hangi yakadan kaçta geleceğimizi de yazacağım. Kabataş ve Bostancı olacak büyük ihtimalle ama Adalar'da da buluşabilir. Yazacağız detayları.

Şu anda düşündüğümüz saatler aşağıdadır. İlk sefer genel saatlerimizdir. Diğeri ise geç kalabilecekler için alternatif.

Kabataş: 8:30 Varış: 10:05
Bostancı: 9:30 Varış: 10:10 veya 09:00-09:40

Kabataş: 9:00 Varış: 10:40
Bostancı: 10:00 Varış: 10:40

Herkese özelden sorarım ben hangi yakadan geleceksiniz diye ve yazarım.

24 - Burak Uğur Yılmaz

Geri