wotws
0
- Web sitesi
- www.gsbasket.org
Arkadaşlar geçen sene 3 Temmuz'da gerçekleştirdiğimiz ve organizasyon bozukluklarına rağmen büyük keyif aldığımız Adalar Piknik faaliyetimizi tekrar gerçekleştirmeyi düşündük ve 8 Temmuz Pazar gününü en uygun tarih olacağına karar verdik.
Geçen seneki gibi güzel bir mangal partisi, keyifli sohbetler, eğlenceli oyunlar ve bu sene daha da çekişmeli olacağına inandığım voleybol maçlarıyla güzel bir organizasyon olacağına inanıyorum.
En çok önem verdiğimiz konu ise şubede son zamanlarda yaşanan gelişmelere ve forumun gidişatına yönelik gerçekleştireceğimiz toplantıdır. Bir şey söylemek isteyip de söyleyemeyen varsa ayrıca bekliyoruz.
Ulaşım hariç yiyecek, içeçek vs. için kişi başı ücret toplanacaktır. Çok bir para tutacağını sanmıyorum ama maddi sorunu olup da gelemem diyen olursa çok kırılırız kızarız. Siz isminizi listeye yazdırın yeter.
Geleceğine emin olduğum isimleri yazıyorum;
1 Kerem Seçer
2 Onur Yavuz
3 Şamil Turançiftçi
4 Aras Kafkaslı
5 Tanju Çiçek
6 Savaş Karadağ
7 Önder Çiçekoğlu
8 Kaan Horuzoğlu
9 Arca Yıldırım
10 Yunus Gökyıldız
11 Volkan Kızıltaş
12-Yiğit Mustafa Çelebi
13- Alperen Küçük
14-Furkan Şenbabaoğlu
15 ARDA EZER
Bu listeye devam ederiz artık.
Ve önerileri bekliyoruz her konuda.
Son olarak da geçen sene 3 Temmuz'da Şike Operasyonu başlamıştı. Bu sefer de önemli bir olaya tanıklık edebilirsiniz.
İletişim
Kerem Seçer veya diğer yönetici arkadaşlarımız
- Bulunduğunuz konu
- Forum üzerinden özel mesaj
- Facebook/kerem.secer
- Twitter/ksecer
- 05072951922
Geçen seneki gibi güzel bir mangal partisi, keyifli sohbetler, eğlenceli oyunlar ve bu sene daha da çekişmeli olacağına inandığım voleybol maçlarıyla güzel bir organizasyon olacağına inanıyorum.
En çok önem verdiğimiz konu ise şubede son zamanlarda yaşanan gelişmelere ve forumun gidişatına yönelik gerçekleştireceğimiz toplantıdır. Bir şey söylemek isteyip de söyleyemeyen varsa ayrıca bekliyoruz.
Ulaşım hariç yiyecek, içeçek vs. için kişi başı ücret toplanacaktır. Çok bir para tutacağını sanmıyorum ama maddi sorunu olup da gelemem diyen olursa çok kırılırız kızarız. Siz isminizi listeye yazdırın yeter.
Geleceğine emin olduğum isimleri yazıyorum;
1 Kerem Seçer
2 Onur Yavuz
3 Şamil Turançiftçi
4 Aras Kafkaslı
5 Tanju Çiçek
6 Savaş Karadağ
7 Önder Çiçekoğlu
8 Kaan Horuzoğlu
9 Arca Yıldırım
10 Yunus Gökyıldız
11 Volkan Kızıltaş
12-Yiğit Mustafa Çelebi
13- Alperen Küçük
14-Furkan Şenbabaoğlu
15 ARDA EZER
Bu listeye devam ederiz artık.
Ve önerileri bekliyoruz her konuda.
Son olarak da geçen sene 3 Temmuz'da Şike Operasyonu başlamıştı. Bu sefer de önemli bir olaya tanıklık edebilirsiniz.

İletişim
Kerem Seçer veya diğer yönetici arkadaşlarımız
- Bulunduğunuz konu
- Forum üzerinden özel mesaj
- Facebook/kerem.secer
- Twitter/ksecer
- 05072951922