• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Aaron Harrison

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Bütün yabanci transferler bir yillik, bu gelecek sezon 0dan bir takim kurman anlamina geliyor..
Neden en azindan 1+1 yapilmadi anlam veremiyorum.

Bu sezon benim olmasına en sevindiğim oyuncu. Umarım uyum sağlar ve maksimumunu yansıtır. Takımımız tamamen yabancıların eline bakacak bir vaziyette kurulmuş durumda. O yüzden ne alırsak yabancılardan alacağız.

Son düzenleme:
Bu çocuğu çok seveceksiniz. Eğer konsantre olur ve onun üstüne setler hazırlarsak durdurabilecek savunma çok azdır. Topu çok kendine istemesi ve savunmasının kötü olması zayıf yanları.

Maç sonu serbest atış çalışmış.
Nasıl bir karakterdir bu helal olsun...

Çok büyük piyango oldu bu sezon

Takımın tartışmasız lideri olacağı yerde hocanın rotasyona ilk "feda ettiği" oyunculardan olmasını anlayamıyorum. Çok büyük potansiyel Avrupa için. Rolünü daha da keskinleştirmeliyiz.

Saha içi lideri kesinlikle Harrison olmalı.
Ama koç ısrarla Klobucar'a veriyor bu hakkı.
Umarım bu yanlıştan bir an önce döner...

Harrison nazar degmesin stili Kyrie Irvingi animsatiyor. Hic sakasi sukasi yok. Cok kaliteli Allah var.

Saha içi lideri kesinlikle Harrison olmalı.
Ama koç ısrarla Klobucar'a veriyor bu hakkı.
Umarım bu yanlıştan bir an önce döner...

Maçın son 5 dakikasında kontrolü ona verdik ve bir anda 10 küsür farka ulaştık.
Bu kadar basit işte :)

Fenerbahçe maçı performansı;

32 dakika
28 sayı
2 ribaund
4 asist
1 top çalma
8/13 şut isabeti
7/9 üçlük isabeti
1 top kaybı

Respect!

Fenerbahçe maçının performans videosu düşmüş kendisinin. Buyrun

All Star oylamasında nasıl bir sistem var anlayamadım. Harrison'a neredeyse 2000'e yakın oy artırdık bugün hep beraber ama nasılsa Kartal Özmızrak'ı geçemedik. Nasıl bir manipülasyon var anlam veremedim...

Keşke vizyon sahibi bir yönetimimiz olsa da sözleşmesini uzatsak... Evet savunmada kolay geçiliyor ve zaman zaman set temposunu aşağı çekiyor ama sorumluluk almaktan hiç çekinmeyen lider bir karakteri var. Uzun menzilli şutlarının hastasıyım.

Keşke vizyon sahibi bir yönetimimiz olsa da sözleşmesini uzatsak... Evet savunmada kolay geçiliyor ve zaman zaman set temposunu aşağı çekiyor ama sorumluluk almaktan hiç çekinmeyen lider bir karakteri var. Uzun menzilli şutlarının hastasıyım.

Üzülerek söylüyorum ki Aaron HARRISON vizyon sahibiyse sözleşme falan uzatmaz.

Euroleague radarına çoktan girdi. Bir de bizim basketbol aklımız Ömer Yalçınkaya olduğu sürece böyle şeyleri unutun.

Mümkünde 2+1 sözleşme yenileyelim. Kaçırmayalım şu adamı.

Ne kadar istiyorsa verin alın şu adamı sezon bitmeden. 400 istiyorsa 400, 500 istiyorsa 500. Kimi bulabileceğiz sanki bu çapta?

Sizce Harrison bu kadar kötü bir organizasyonu olan kulüpte kalmak ister mi? Siz olsanız devam eder misiniz?

Sizce Harrison bu kadar kötü bir organizasyonu olan kulüpte kalmak ister mi? Siz olsanız devam eder misiniz?

Paraya bakar bu işler. Çin de bir sürü kaliteli topçu var. Elbette aynı paralardan bahsetmiyoruz. İstediği paraya erkenden sözleşme imzalarsan seninde kafan rahat olur adamında.

Geri