• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

ABVL 1.ligi Yari final maci Eczacibasi Vitra-Galatasaray

Puanları 0
Çözümler 0
@Abdürrahim Hakan Avci
AROMA BAYANLAR 1. LİGİ
YARI FİNAL MAÇI
ECZACIBAŞI VİTRA
GALATASARAY
Tarih 07.04.2012 20:30
Yer: ANKARA BAŞKENT SPOR SALONU
Yayin: GS TV

Ben bu takıma inanıyorum akşam finale çıkmanın gururunu yaşayacağız...

En az dünkü mücadeleyi verdiğimiz takdirde finalde olmamamız için bir sebep yok.

Takımı otelden salona 7 kişi çiçekle uğurladık.

Moraller yerinde görünüyordu, umarım maç sonunda Orkun Darnel eşini teselli etmek zorunda kalır.

Diger tarafta finale Fenerbahçe Universal'ı eleyen Vakıfbank çıktı.

ilk finalist Vakıfbank, fener setlerde 2-1 önce geçtikten sonra diğer sette arayı bayağı açmışlardı sonra bir baktım 23-15 öne geçmiş Vakıf, 5. seti de 15-13 alıp finale çıktılar

sıra bizim kızlarda, haydi kızlar yapabilirsiniz, finale çıkabiliriz

Avrupada son iki yılın en iyi iki takımının ligteki kapışmasında Vakıfbank Fenerbahçe'ye darbeyi vuran taraf oldu ve finaldeler.
Şimdi sıra bizde olsun lütfen, Vakıfbank'ın rakibi olalım.

İnanırsak alırız bu maçı taraftar takımın arkasında dursun yeter.

Vakıfbank'ın şuralardaki kabiliyetini düşününce olabilecek en iyi eşleşmeydi Eczacıbaşı.Şansımız düşük,kaybetsek de seviyoruz sizleri.

Haydi bakalım başlıyoruz inandık biz sizlere!

ya arkadaş nasıl spor kulübüyüz ya, nerde bu taraftar, eczacıların sesi geliyor sürekli

Tarafatar maalesef gelmemiş ayşe

Tigers Ankaralı Aslanlar'dan fazla.Ayıp.

fenere bilhassa sakatlanan cirkef sedaya cok iyi oldu.. Ilk once banvit,sonra vakifbank,3 gune kadar biz,playofflarda yine biz.. Her zaman biz.. Gunluk macligina sevinenler şimdi beter olsunlar..Ölümüne Galatasaray..Seda ne oldu?Niye ağlıyorsun Eda ile :)
Ben o maci nasilolsa kazanirlar moralim bozulmasin diye izlememistim, gercekten agladilar mi? :)

İyi manşet ve iyi servis bize seti getirir hadi kızlar...

Eyüp Yıldız twitterda "Galatasaray taraftarlarını salona almıyorlarmış" diye yazmış, eğer doğruysa neden sesimizin çıkmadığı belli oldu!!!

ilk seti 27-25 aldik. 1-0

27-25 ilk seti aldık, daha ilk setten çekişmeli geçeceği belli, lütfen kızlar ilk seti alıp diğer setleri verme huyumuzdan vazgeçin

Geri