Adidas'la Sözleşme Feshedildi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'den, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklama, "Şirketimiz ile Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama A.Ş arasında mevcut 9 Mart 2004 ve buna bağlı 2 Ocak 2008 tarihli sözleşmeler ve tüm ekleri tarafımızca feshedilmiştir" denildi.

Fesih anlaşması sezon sonu itibariyle yürürlüğe girecek ve yeni sponsor ise daha sonra belirlenecek.
 
O muhteşem 3 çizgiden kurtulduğumuz için ben de çok mutlu oldum. Umarım bu fesihlerin diğer branşlarda da devamı gelir ;)

Şamil abiye katılıyorum, ben de Nike olması temennisindeyim..
 
Nike olmasını diliyorum ben de. Yönetimden cins bir renkte Adidas forma tasarımı gelmeden Nike'a geçmemiz iyi olur. En azından Kırmızı'ya dönüş yapma ihtimalimiz arttı. :)
 
Büyük ihtimalle Nike olur zaten...Galatasaray'ın isteklerini karşılayacak Firma çok değildir kanımca...Nike olacak diyenlerinde çoğu kanımca burdan yola çıkıyor... Keşke Kappa olsa ama sanıyorum böyle büyük çapta bir işe Türkiye'de girmezler...
 
Bu sponsorluk işleri konuşulunca aklıma Umbro geldi...
Bir ara Umbro idi herşeylerimiz..
Ya forma tasarımı ile bir alakası olacak mı değişimin bilmiyorum ama çok spesifik sayılmayacak bir dileğim var;
Formalarımız bir zahmet sarı-kırmızı olsun..
Pembe, mor, somon, 1764 forma bilmemne.. Bunları isteyenler giysinler..
Takım her daim sarı-kırmızı giysin..
El değmedik bir renklerimiz kalmıştı, ona da tecavüz ettiler son 2-3 senedir..
 
Emreye katılıyorum abicim önce sarı kırmızıyı hallet sonra geç diğer renklere. GS'lıya yap çubuklu kalın çubuklu parçalı forma. Üstüne sarı forma kırmızı forma çıakr. Onun üstüne ufak kareleri olan sarı kırmızı forma bantlı forma yan çizgili forma yani yap şunları çapraz kesim forma yap. Ynai sarı ile kırmızıyı bir sömür iyicene. Evinde sarı-kırmızı forması olmayan GS'lı kalmasın. Ondan sonra girersin 2 senede bir renke. Bizimkiler hem sarı kırmızıyı kullanmadılar daha hemd erenk oalyına girdiler utanmasalar 4 ayda bir renk dğeiştirecekler. Takım bukalemun gibi oldu
 
Benim bildiğim her takımın 3 forması olur.Bunlardan 1.si "home" yani iç sahada giyilen formadır.Bizim home formamız parçalıdır.Tabiki bu sene giydiğimiz gibi dandik değil, tam parçalı!Parçalı + beyaz şort + kırmızı çorap kombinasyonuyla giyeriz.2.si "away" yani dış saha forması.Bizim away formamız beyaz formadır.Sarı-kırmızı ve beyaz renkleri bu formada çeşitli desenlerle kullanılır.3. forma ise alternatif formadır.Bu forma siyah, sarı, kırmızı, turuncu, mor, pembe, krem, yeşil vs. olabilir.Bana göre siyah forma-sarı forma-kırmızı forma dönüşümlü olarak çıkarılmalıdır.Bunların haricinde 4. bir forma olarak çubuklu vs. çıkarmak son derece gereksizdir.En önemlisi Ali Sami Yen'de yani tüm iç saha maçlarında sahaya parçalı ile çıkmalıyız.
 
Bence cepheleri boş bırakmamak laızm. Çubuklu da en az parçalı kadar GS formasıdır. Bİrileri de çubuklu giyiyor diye bırakmayalım çubukluyu. Uzun süre GS'ın parçalı FB'nin çubuklu giymesinin en önemli sebebi, TRT maçları siyah beyaz TV'den veridğinden maçı TV'den seyredenler hangi takım hangisi anlasınlar diyeydi. Çubuklu antipatisi yaratmaya bence hiç gerek yok. Ama tabiiki bizim için anıalrı çok olan Parçalı forma bayrak formamızdır.
 
Konsept forma çıkar diyorsun Adidas'a, tutuyor üç çizgisini koyuyor. Neymiş markaymış, marka dediğinin logosu olur bir tek onu koyar. Bakın Nike'a, logosunu çakıyor formaya bitti. Nike'ın konsept formalarını görmek için bu sene ki Arsenal formasına bakınız, 125 yıl önce nasılsa şimdi de öyle.
Çok şükür 2011-2012 sezonunda Nike giyeceğiz. Hem spor ekipmanı hem de forma. Adidas'ın tazminatını Nike ödeyecekmiş bu arada.
 

Üst