AEVL 14.Hafta| Galatasaray 1 - 3 Fenerbahçe

Maçı 3-1 kaybettik. Son seti rahat götürdügümüz halde basit hatalardan verdik seti. Janic mi Yanic mi nerdek bulduk adamı. Coskovic bildiğim kadarıyla Türk statüsünde oynaması lazım. Eger Türk statüsünde oynamıyorsa derhal gönderilmeli sinir eder adamı. Nikolov maça kötü başlamıştı ama sonra toparladı. Yanicle Coskovicle bir arpa boyu yol alamayız. Yabancı kalitemiz kötü. Maç boyu iyi de servis atamadık.
 
Yahu bu kadar şanssızlık olamaz PES !! 2.seti öndeyken vermemiz, 4.sette eze eze oynamamıza rağmen maçı vermemiz !! Bu fenerlilerin her vurduğunun blok aut olması !!
 
Setlerin skorlarının böyle yakın bitmesine rağmen maçın hiçbir anında maçı alacak takım gibi oynamadık.
Tüm toplarımıza blok yaptılar,yumuşak servisler kullandık sürekli ve adamlar her ataklarında topu öldürdüler,bir tane düzgün blok yapamadık ve tabi yabancı kalitesi gözle görülür bir şekilde hissettirdi kendisini.

Tüm bunlara rağmen nasıl kafa kafaya gitti bu maç, ben anlamadım!
 
4.set durum 24-23 Ulaş,Nikolov yerine pas tercihini Janic'ten yana kullanıyor.

Orada maç ve set gitti. Seti alsaydık,maçı da alırdık.

Bu arada maçın adamı bizim adımıza net Janic'ti.
 
Bu arada Nikolov'un, 2 hafta önce eşi 7 aylık hamileyken doğmak üzere olan çocuğunu kaybetmiş. Bu halde 3 maçta da forma giymiş.

Gerçenten çok üzüldûm. Allah sabırlar versin eşine ve ailesine. Maç için ise şanssız olduğumuz bir günde alınan bir maglubiyet gözüyle bakıyorum bu maça. Allah'ın izniyle biz bu takımi play-off'da Bell'in de katılımıyla ezeriz... Taraftarlarinnn da maçı bırakippp Abdullah Kiğılı'ya yaptıkları küfürler üzücû. Maça odaklanılmas gerekirken başka birseye yönelince takımı da maça sokamadı taraftarlar. Yenilgi de belki size saçma gelecek ama taraftarında etkisi var. Takima iyi destek olamadılar...
 
Bojan Janic benbi çok şaşırttı. 2 numaradan vurduğu her top öldü. Şunu da belirtmek lazım maç içinde çok şansızdık. Tam farkı açacağız, bir şeyler oluyor takıma, basit hata yapmaya başlıyoruz. 2 sette de set sayısı kullanmamıza rağmen alamıyoruz bu setleri. Ancak rakip takımda da Miljkovic ve Marshall inanılmaz oynadılar. Ancak takım bana ümit verdi. Henry Bell iyileşip form tutunca her şey bizim adımıza daha iyi gidecek.
 

Üst