Re: Aile Toplantısı 8.Hafta Konugu Tugay Aktepe
Öncelikle böyle bir bölüm açılması güzel ancak ilgi açısından kötü olmuş en azından soru ve yayınlanma önce Mola'da yapılıp daha sonra buraya taşınabilirmiş en azından ben 2 gün sonra gördüm bu konuyu.Benim gibi olanlarda vardır sanırım...
Sorularıma gelince ;
1- Kendisini nasıl tanımlar ? tek kelimeyle.
2- Foruma bakış açısını merak ediyor ve genel bir değerlendirme istiyorum ?
3- Forum içinde siyaset ile tartışmalara çok girdiğini düşünüyorum katılıyor mu görüşüme ? Yani nötr kalıp izleyemez mi cevap vermek zorunda mı hissediyor kendini
4- İstanbul gibi bir metropolden sonra Tekirdağ'da yaşamaya alışabildi mi ?
5- Basketbol forumunda çok sevilen biri olmasına rağmen işin taktiğine tekniğine hiç görmediğini görüyoruz bunun bir sebebi var mı ?
6- Murat Özyer döneminde ben istifa derken kendisi kal diyordu, ben kal derken o git diyordu bu değişim için neler söylemek istiyor ?
7- Forumda yazılarından düşüncelerinden feyz aldığı ve etkilendiği kişiler var mı ?
8- Forumda ona yöneticilik teklif edilse kabul eder mi eğer ederse neleri değiştirmek ister, eksik gördükleri nelerdir ?
9- Tüm dallarda ve liglerde tuttuğu takımların isimlerini ve nedenlerini söyleyebilir mi ?
10- Şampiyonluk mu önemli onun için Fener galibiyeti mi ? (Fener takıntısı var kardeşimin baya : ) )
11- Forum ortamında hiç hoşlanmadığın ancak dışarda reel ya da sanal ortamda ikili konuşmalarından sonra yanılmışım dediğin kimse var mı ? : )
12- Trabzon deplasmanı yapmayı düşünüyor mu : ) ?
Bence mola bölümüne taşınmalı orada alındıktan sonra tekrar buraya gönderilmeli diye düşünüyorum tekrar belirteyim...