• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Aslan Pençesi Fanzin 10. Sayısı Çıktı (3. Sayfada)

Puanları 0
Çözümler 0
@Erbil G?z?a??k
vrl8mm2obgjhybrog78w.png

Yayın hayatına yeni başlayan, "Irkçılığa ve holiganizm karşı yaşasın renklerin kardeşliği" şiarı ile yola çıkan Aslan Pençesi.Net'in haftalık yayın organı Aslan Pençesi Fanzin'in 1. sayısı çıktı.

*Işıl Alben Röportajı,

*Sevgili Adminimiz Kerem Seçer'den güzel bir Murat Özyer değerlendirmesi, "Bir Olalım" yazısı,

*Atilla Çelik'ten "Değişim ve Galatasaray",

*Hakan Can ve Cihan Şerbetçioğlu'nun derbi yazıları,

*Eski adminimiz, sevgili Emre Tuncal'dan "Bir Fenerbahçe'li Olarak Neden Buradayım?" yazısı,

*İzzet Kılıç'tan detaylı Bordeaux analizi,

*Savaş Eskigülek'ten Voleybol takımlarımızın ilk yarı değerlendirmeleri,

*Gülçin Uslu'dan "Söz Danışmanlık ve Dali",

*Atilla Çelik'ten "Moleskine Defteri ve Sanrılar"

ASLAN PENÇESİ FANZİN'İN İLK SAYISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

http://www.aslanpencesi.net
http://forum.aslanpencesi.net

6z6xrvd64hps32bvm3y7.png

0kpuele7cg115yfjnf8y.png

Re: Aslan Pençesi Fanzin 1. Sayısı Yayında!

Öncelikle hayırlı olsun.

Aslan Pençesi fanzinde ve anasayfasında ben de yazacağım. Ama bu konunun buraya açılmasıyla benim yazmamın bağlantısı yok aslında. Forumlarında hem bizim sitemize, hem de gsvoleybol.org'a yönlendirmeler ve bannerlar bulunmakta. Önder abinin de izniyle dost siteler bölümüne de bizi eklediler. Kısaca belirtmek istedim.

İnşallah hedefledikleri noktaya getirirler arkadaşlarımız fanzini ve biz de yardımcı oluruz.

Not: Ben aslında çok yoğunum ama özellikle Savaş abi gibi bir insanın bu fanzinde yazacak olması benim de yazma sebebim oldu. Ayrıca FB'li bir arkadaşımızla, BJK'li İsmail Arslan arkadaşımız da (basketbol yazısı olacak) bizle ilgili yazılar yazacak ve diğer pencereden görüşlerini belirtecek.

İnşallah reklam yapıyorsunuz gibi talihsiz açıklamalar gelmez.

Satır sonlarında kelimeleri ayırmada hata var. Bu teknik bir sorunmuş. Halledilecekmiş.

Bugün Burak Eren Abi' den duymuştum ilk sayının çıktığını. Bi kısmını okudum ve gerçekten çok beğendim. Özellikle de Işıl röportajını.

Devamını da en kısa süreden okuyacağım inşallah.

Şimdilik bir göz attım. Güzel bir dergi olmuş.
Daha sonra detaylı bakacağım.
Emeği geçen herkese teşekkürler.

emeği geçen herkese teşekkürler. inşallah kalıcı olur. başarılar arkadaşlar

Sağolsun Kerem'de, Savaş Abi'de bizleri kırmadı bizlere büyük yardımcı oluyorlar. Hep birlikte güzel bir şeyler yapmak hedefimiz, ilk sayıda biraz eksiklikler olabilir, zaman geçtikçe sizlerin yapıcı eleştirilerinizle en mükemmel noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. Herkese çok teşekkürler.

Çok hoş olmuş,tebrikler;emeği geçen herkese teşekkürler...

Ayrıca Işıl röportajı çok hoş olmuş,bu röportajlar bizi kendine bağlayacak gibi duruyor... :)

Bir sonraki sayımızda da Hasan Kabze röportajı olacak. Ayrıca 16 Ocak'ta sanırım Engelsiz Aslanlar özel sayısı olacak. Sedat İncesu ve sporcularımız bizimle olacak :)

Başarılarınızın devamını diliyoruz,engelsiz aslanlarla ilgili bölümünüzü heyecanla bekliyoruz..

Kerem SEÇER' Alıntı:
Not: Ben aslında çok yoğunum ama özellikle Savaş abi gibi bir insanın bu fanzinde yazacak olması benim de yazma sebebim oldu. Ayrıca FB'li bir arkadaşımızla, BJK'li İsmail Arslan arkadaşımız da (basketbol yazısı olacak) bizle ilgili yazılar yazacak ve diğer pencereden görüşlerini belirtecek.

quote]
Estafurullah Kerem,
Ben Galatasaray için olumlu işler yapılan her yerde elimden geleni yapmaya gayret ediyorum. Bizlerden sonra bu işi sizler yürüteceksiniz inşaallah. Siz genç kardeşlerimin başarısı, bizim övüncümüz olacak.
Sevgiler.

6 Ocak'ta çıkacak ikinci sayımızda Hasan Kabze sizlerle olacak. Galatasaray'dan neden ayrıldı, kimlere kırgın, Rusya'da hedefleri neler hepsini bizlere anlattı.

emeğinize sağlık

Galatasaray için çıkan bir fanzin de, Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli yazar olması kabul edilemez kesinlikle. Renklerin kardeşliği mottosu fazlası ile abartılmış. Tribüne siyaset katmak hoş değil.

Kaan Can Garip' Alıntı:
Galatasaray için çıkan bir fanzin de, Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli yazar olması kabul edilemez kesinlikle. Renklerin kardeşliği mottosu fazlası ile abartılmış. Tribüne siyaset katmak hoş değil.

Emeği geçenlere çok teşeküür ediyorum.
Kaan Abiyle aynı düşünceleri paylaşıyorum.
Kardeşlik falan filan malesef yok.
Güzel bir çalışma olmuş, Gs renklerinin ve amblenin içinde Galatasaray Sevgisiyle yaşayan yazarlar görmek en büyük dileğimizdir.

Kaan Can Garip' Alıntı:

Siyaset mi? "Renklerin kardeşliği" olgusu ne zamandan beri siyaset oldu? Dergiye baktınız, size siyasi bir dergi gibi mi geldi? Siyasi en ufak bir içerik var mı?

Aslan Pençesi asla siyasi bir oluşum değildir. Ama karakteri bellidir.

Alpaslan abi farklı birşey mi söylüyordu? ultrAslan'ın açtığı, rengârenk "Bu savaş hepimizin savaşı şehitler hepimizin şehitleridir." pankartı neden düşman(!) takımların renklerini içeriyordu? Neden Alpaslan abinin cenazesinde tüm renkler bir aradaydı? KSK'lı Özgür katledildiğinde Göztepe ve Altay'lıların beraber saf tutması mı idi yanlış olan?

4ct4uwbbhykc18z89swi.png

Ne demek "Galatasaray için çıkan bir fanzin de, Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli yazar olması kabul edilemez kesinlikle." Nedir bu nefret?

Kör gözüme fanatik insanlar birbirini yiyor diye diğer takıma aşık olanları mı dışlayacağız? Eğer ki spordan bahsedecekse!

Özür dilerim ama, böyle düşünenler Alpaslan Abinin ismini ağzına almasın lütfen.

Sayın Erbil bey dedikleriniz doğru şeyler.Ama sanal dünyada böyle.Biraz realist olununca böyle olmadığını malesef üstüne basarak söylüyorum ki malesef böyle değil.
Tekerlekli Basketbol maçında taraftarlarımıza küfür edildi mi edildi, çıkışta beklenildi mi beklenildi.
Akşam ki erkek maçında bize açık açık küfür edildi mi edildi.
Bir hafta önce biz onlara açıkca küfür ettik mi ettik.
Onlar bizim başkanımıza Ermeni dediler mi dediler.
Daha önce Ayhan Şahenk'te Fener'e küfür ettik mi ettik, onlar bize iki mislini etti mi etti.

Ee kardeş kardeşe küfür mü eder.Kardeş kardeşin bayan takımının otobüsünü mü taşlar.

Malesef tekrar malesef diyorum, ebedi dost ezeli düşman kavramı gerek basın gerekse tribün kültüründen herkesin beynine kazındı ve silmek hiç kolay değil.
Benim bir çok arkadaşım var Fenerli Beşiktaşlı ancak tribün ortamı insanları çok farklı yerlere sürüklüyor.
Mesela ben Ahmet'i çok seviyorum, ancak Fenerbahçeli Ahmet'i hiç sevmiyorum.
Üzgünüm ancak türk taraftarlarının genel yapısı ve içeriği bundan ibaret.

Sürçi lisan ettiysem affola.
Saygılar...

Burak, verdiğin örnekler doğru. Renklerin kardeşliğini (Yüzük Kardeşliği gibi oldu. :)) beceremiyoruz maalesef; ama farklı pencere değerlendirmesi ayrı bir hava oluşturacaktır.

Erbil bey sizin aracılığınızla fanzin de emeği geçen herkesi, bir Galatasaray taraftarı olarak, böyle bir fanzin hazırlayıp, değişik renklere gönül vermiş yazarlara da yer verildiği için tebrik ederim.

Umarım, bizim ömrümüz yetmese de, değişik renklere, görüşlere saygı bir gelenek haline gelir ülkemizde de.

Umarım...

herkesin görüşleri farklı tabi ki.. benim için spor, sadece spor değil.. sanırım aradaki fark bu. yeri geldiğinde kardeşlik, yeri geldiğinde holiganizim ama hiçbir zaman bir fenerbahçeliyle kol kola maç izlemek değil. ultras felsefesinde böyle olguların olduğunu hiç zannetmiyorum. Alpaslan abi den laf açılmışken, onun öncülüğünü yaptığı oluşumu iyi etüd etmek gerekir.

Geri